Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Εύκολες ασκήσεις για τις γιορτινές μέρες!

Μπορεί να είναι γιορτινές μέρες και μην θέλεις να κάνεις γυμναστική. Εντάξει σεβαστό αλλά τόσο καιρό είχες λιώσει την προπόνηση και αυτές τις μέρες «τα πιρούνια έχουν πάρει φωτιά». Από το ένα τραπέζι στο άλλο, πηγαίνεις έξω για φαγητό με τους φίλους, πάει η διατροφή. Κι αυτό σεβαστό, αλλά δεν είναι κρίμα να χαλάσεις ότι έχεις καταφέρει τόσες καιρός; Μπορείς να κρατήσεις την καλή φυσική σου κατάσταση με λίγη γυμναστική.

Εμείς λοιπόν, έχουμε να σου προτείνουμε 3 εύκολες ασκήσεις για τις γιορτινές μέρες, για να διατηρήσεις τη φόρμα σου:

Έχεις το αριστερό πόδι στο πάτωμα, ελαφρώς λυγισμένο. Το δεξί το σηκώνεις προς τα πίσω γέρνοντας το σώμα προς τα μπροστά. Ο κορμός σου πρέπει να είναι ίσιος και το δεξί σου χέρι τεντωμένο προς τα κάτω, για να κρατάς ισορροπία. Με την στάση αυτή όλο το σώμα σου μένει δυνατό και οι μύες σου λειτουργούν στο έπακρο για να μπορέσεις να σταθείς. Μείνε το ένα πόδι έτσι για 20 δεύτερα και ύστερα το άλλο.
  
 Ξαπλώνεις ανάσκελα με τα πόδια λυγισμένα ώστε τα πέλματα να είναι παράλληλα στο πάτωμα. Τα χέρια σου,με τις παλάμες προς τα πάνω, πρέπει να είναι τεντωμένα και παράλληλα με τον κορμό σου. Βάζεις δύναμη στα χέρια για να σηκώσεις τη λεκάνη και σφίγγεις τους γοφούς και το σηκώνεις το αριστερό πόδι. Το κάνεις αυτό για 15 φορές και μετά το άλλο πόδι.
 Ξαπλώνεις στο πάτωμα με σώμα σου στα πλάγια. Στηρίζεσαι στο ένα χέρι ώστε να κάνει ορθή γωνία. Ο κορμός σου πρέπει στον αέρα Περνάς το άλλο χέρι  κάτω από τον κορμό σου και σηκώνεις το χέρι ψηλά τεντωμένο. Κάνεις 5 επαναλήψεις και μετά με το άλλο χέρι

 Πηγή: ipop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα