Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Απόσυρση ΙΧ - Άνοιξε το μηχανογραφικό σύστημα.

Απίστευτο και όμως ελληνικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το γεγονός πως ενώ ισχύει κανονικά το μέτρο της απόσυρσης δεν μπορεί να εφαρμοστεί από τις αρχές του 2015 εξαιτίας του μηχανογραφικού συστήματος!

Ωστόσο λίγο μετά την ανάρτηση του Enikonomia το υπουργείο άνοιξε τελικά την ηλεκτρονική βάση δεδομένων και πλέον ολοκληρώνονται οι διαδικασίες της απόσυρσης κανονικά...

Ωστόσο μέχρι και το πρωί της 14ης Ιανουαρίου το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων δεν είχε προβλέψει από τις αρχές του έτους ώστε να ανοίξει η ηλεκτρονική βάση δεδομένων στα Κέντρα Ανακύκλωσης της Εναλλακτικής Διαχείρισης Οχημάτων Ελλάδος (ΕΔΟΕ) και να ολοκληρώνονται οι διαδικασίες απόσυρσης με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εφαρμοστεί το μέτρο!

Αν και είχαν περάσει ήδη 2 εβδομάδες από την έλευση της νέας χρονιάς οι υπάλληλοι στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων φαίνεται πως ασχολούνται μόνο με τις επερχόμενες εκλογές «παγώνοντας» το μέτρο της απόσυρσης οχημάτων που θα επιφέρει έσοδα στα κρατικά ταμεία.

Αλλά όπως φαίνεται οι μόνοι που ενδιαφέρονται είναι οι ιδιοκτήτες παλαιών αυτοκινήτων οι οποίοι απέσυραν τα οχήματά τους αλλά μέχρι σήμερα δεν είχαν «δει» το όφελος της απόσυρσης...

Γιώργος Κ. Ανδρής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα