Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Αν κάνεις αυτά, τα νύχια σου θα στεγνώσουν γρήγορα.

Ένας από τους λόγους που δεν βάφεις τα νύχια σου είναι γιατί εκνευρίζεσαι όταν πρέπει να περιμένεις να στεγνώσει το βερνίκι. Έτσι, προτιμάς να τα αφήνεις στο φυσικό τους χρώμα ακόμα και αν δεν είναι τόσο κομψά, όσο όταν είναι βαμμένα. Αν, όμως, ήξερες ότι τα νύχια σου θα στεγνώσουν γρήγορα δεν θα τα έβαφες πιο συχνά και δεν άλλαζες επίσης και χρώμα όταν το βαριόσουν;

Σε καταλαβαίνουμε και έτσι αποφασίσαμε να σε βοηθήσουμε! Θα σου πούμε όλα όσα πρέπει να κάνεις για να κάνεις δεις ότι μπορούν τα νύχια σου να στεγνώσουν γρήγορα και να γίνεις επιτέλους πιο χαρούμενη αφού θα είναι πάντα περιποιημένα.

Με αυτούς τους τρόπους, τα νύχια σου θα στεγνώσουν γρήγορα!

Βάλε τα νύχια σου σε παγωμένο νερό. Οι τρόποι είναι δύο:
  1. Μπορείς να γεμίσεις ένα μπολ με νερό και για να το κάνεις ακόμα πιο κρύο να προσθέσεις μερικά παγάκια. Βύθισε εκεί τα νύχια σου και άσε τα για λίγα λεπτά. Τα νύχια σου θα στεγνώσουν γρήγορα και θα απολαύσεις το χρώμα τους που θα διαρκέσει περισσότερο.Υπάρχει βέβαια και άλλος τρόπος! 
  2. Βάλε απλά τα νύχια σου κάτω από παγωμένο, τρεχούμενο νερό (για όσο αντέξεις) και θα έχεις επίσης το ίδιο αποτέλεσμα. Στεγνά νύχια σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς κόπο.
  3. Πιστολάκι για τα μαλλιά: Τα μαλλιά σου τα στεγνώνεις με το πιστολάκι στην πιο ζεστή του θερμοκρασία. Στα νύχια, όμως, δεν θα κάνεις το ίδιο! Θα ρυθμίσεις το πιστολάκι σου στην πιο χαμηλή θερμοκρασία που έχει και έτσι θα σταθεροποιήσεις το βερνίκι πιο γρήγορα.
  4. Λάδι νυχιών ή ακόμα και baby oil: Δεν έχεις ειδικό λάδι νυχιών στο σπίτι σου; Δεν πειράζει! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις baby oil που έχεις σπίτι σου και να κάνεις εξίσου την ίδια δουλειά. Βάλε το baby oil σε ένα μπουκαλάκι ψεκασμού και ψέκασε τα νύχια σου με αυτό. Άφησε το λάδι πάνω στα νύχια σου για 2 λεπτά και μετά ξέβγαλε τα με κρύο νερό.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα