Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Οι καθημερινές συνήθειες της νοικοκυράς που μπορεί να την αρρωστήσουν.

Μολυσμένος αέρας υπάρχει ακόμα και μέσα στο σπίτι και πολλές φορές, τόσο επικίνδυνος που μπορεί να προκαλέσει καρδιοπάθειες ακόμα και καρκίνο.

Υπάρχουν κάποιες καθημερινές συνήθειες του νοικοκυριού, οι οποίες όμως δεν είναι τόσο ακίνδυνες όσο πιστεύουμε. Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στην Daily Mail, οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς μπορούν να μας προκαλέσουν από αναπνευστικά προβλήματα μέχρι καρκίνο.

Το να απλώνεται τα ρούχα μέσα στο σπίτι δεν είναι τελικά και τόσο καλή ιδέα, καθώς δημιουργούνται μόρια μούχλας, που εισπνέουμε, ενώ ισχυρά απορρυπαντικά εκτός από τα μικρόβια, μπορούν να βλάψουν και εμάς τους ίδιους. Οι αναθυμιάσεις από ορισμένες συσκευές θέρμανσης είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες, ενώ η κουζίνα γκαζιού, μπορεί να είναι πολύ πρακτική, δεν είναι όμως και τόσο ακίνδυνη.

Ο αέρας που κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι περιέχει πάνω από 900 χημικά μόρια που εγκαθιστώνται πάνω στους τοίχους, το πάτωμα και τα έπιπλα και τα οποία ευθύνονται για πιθανά προβλήματα υγείας. Η μούχλα, η γύρη, το ραδόνιο (χημικό αέριο), μονοξείδιο του άνθρακα, υπάρχουν στον αέρα που βρίσκεται μέσα στο σπίτι και προέρχονται από καθαριστικά, συσκευές θέρμανσης, την κουζίνα ακόμα και από τον ίδιο τον άνθρωπο.

Έντονος βήχας, μάτια που δακρύζουν χωρίς λόγο, πονοκέφαλος, φτέρνισμα, ζαλάδα, κούραση, είναι μερικές από τις παρενέργειες που μπορούν να προκληθούν από τον μολυσμένο αέρα του σπιτιού.

Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα η μόλυνση αυτή είναι ικανή να οδηγήσει και σε πολύ πιο σοβαρές παθήσεις, όπως άσθμα και καρδιοπάθειες.

http://babyradio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα