Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Στο χείλος μαζικής εξαφάνισης η θαλάσσια ζωή.

Οι ανθρώπινες δραστηριότητες προκαλούν τεράστια ζημιά στους ωκεανούς.

Μια νέα έρευνα δείχνει, ότι η θαλάσσια ζωή των ωκεανών βρίσκεται στα πρόθυρα μιας τεράστιας εξαφάνισης εξαιτίας των ανθρωπογενών δραστηριοτήτων.

Οι άνθρωποι προκαλούν πρωτοφανή ζημιά στους ωκεανούς και τα ζώα που ζουν σε αυτούς και χάρη σε αυτούς, όπως σύμφωνα με την ίδια έρευνα.

«Μπορεί να βρισκόμαστε μπροστά από ένα τεράστιο γεγονός εξαφάνισης» είπε ο Douglas J. McCauley από το πανεπιστήμιο Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, συγγραφέας της νέας αυτής μελέτης, μιλώντας στους New York Times.

Η έρευνα δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες στο επιστημονικό περιοδικό Science.

Σε αυτή, οι ερευνητές που την υπογράφουν υποστηρίζουν ότι τα προβλήματα μπορούν ακόμη να αντιστραφούν, ωστόσο επιταχύνονται.

Σκοπός των ερευνητών, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Independent, ήταν να παρέχουν μια εικόνα της ζωής των ωκεανών, η κατάσταση της υγείας των οποίων και των ζώων που ζουν σε αυτούς είναι δυσκολότερο να μετρηθεί, επειδή είναι πολύ πιο δύσκολο να εντοπιστούν τα ζώα που ζουν στις θάλασσες του κόσμου.

Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν δεδομένα από μια τεράστια γκάμα πηγών, που κυμαίνονται από αρχεία απολιθωμάτων, μέχρι στατιστικά στοιχεία για τη ναυτιλία εμπορευματοκιβωτίων.

http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα