Τα Νέα μας

Το Facebook αναζητά τα «καλύτερα μυαλά».

Οι νέες συνεργασίες της εταιρείας δημιούργησαν 1.200 θέσεις εργασίας.

1.200 θέσεις εργασίες έχουν ανοίξει στο Facebook, το οποίο είναι έτοιμο να υποδεχτεί τα καλύτερα μυαλά απ’ όλο τον κόσμο που θα μπουν στην ομάδα των ήδη 8.348 ατόμων της ομάδας.

Οι πρόσφατες εξαγορές της εταιρείας αλλά και οι επενδύσεις σε αρκετές τεχνολογικές εταιρείες που εξειδικεύονται σε συγκεκριμένες αγορές , όπως τα drones, εικονική πραγματικότητα και τα κέντρα δεδομένων, έχουν δημιουργήσει νέες ανάγκες για προσωπικό.

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες που σύναψε το Facebook πέρυσι και επέφερε κέρδη 2 δισ. δολάρια, έκανε αναγκαίο την αύξηση του προσωπικού έως και 14%.

Οι ανάγκες βέβαια της εταιρείας σε τομείς όπως οι μεταφορές και οι προμήθειες έχουν ανεβάσει αρκετά τον πήχη και έχουν διαμορφώσει τους κύκλους των προσλήψεων – οι οποίοι αναμένονται να είναι αρκετά απαιτητικοί.

«Είμαστε μια φιλόδοξη εταιρεία που διοικείται από έναν φιλόδοξο Διευθύνων Σύμβουλο» δήλωσε η Sheryl Sandberg , γενική διευθύντρια του Facebook στο Reuters . «Οι χρήστες μας αυξάνονται και μαζί μεγαλώνει και η εταιρεία μας. Θέλουμε να υποστηρίξουμε αυτό».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θηλυκό.net Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Από το Blogger.
Published By Gooyaabi Templates