Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Το smart γραφείο που αναπνέει όταν έχεις κάτσει πολλή ώρα και πρέπει να σηκωθείς.

 Όταν καθόμαστε για πολλές ώρες σε ένα γραφείο χωρίς να κάνουμε την παραμικρή κίνηση, βλάπτουμε την υγεία μας κι αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε πλέον καλά άσχετα αν δεν υπάρχουν και πολλές πρακτικές εναλλακτικές λύσεις.

Η εταιρεία JP Labrosse έρχεται να μας λύσει το πρόβλημα με την κατασκευή του smart γραφείου της, του Stir Kinetic Desk M1.

Πρόκειται για ένα γραφείο, το οποίο εμφανισιακά είναι όπως ένα κλασικό γραφείο, αλλά ενσωματώνει 5άρα LCD οθόνη αφής και με τη βοήθειά της μπορείς να κάνεις τον απαραίτητο χειρισμό του και να έχει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες που σου προφέρει.

Όταν λοιπόν έχει περάσει πάρα πολλή ώρα από την τελευταία φορά που σηκώθηκες και πλέον αυτό γίνεται βλαβερό για την υγεία σου, το Stir Kinetic Desk M1 αλλάζει ύψος, αναγκάζοντάς σε να σηκωθείς από την καρέκλα και να σταθείς όρθιος.

Υπάρχουν διάφορα προκαθορισμένα ύψη, ενώ προκειμένου να σε ειδοποιήσει ότι το παράκανες, το γραφείο «παίρνει μια ανάσα». Για να αυξομειώσεις εσύ το ύψος του δεν έχεις παρά να κάνεις ένα διπλό tap πάνω στην οθόνη αφής.

Επιπλέον, έχει την ικανότητα να παρακολουθεί το πόσες θερμίδες καις σε καθημερινή βάση, καθώς επίσης, να ορίζεις πόση ώρα θες να στέκεσαι όρθιος ή να κάθεσαι.

Σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, αρχικά εξέταζαν το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν απλά μια εφαρμογή με την ίδια δουλειά, αλλά τελικά δεν το έκαναν διότι όπως είπαν ο κόσμος έχει ήδη υπερφορτώσει τα smartphones του πολλές εφαρμογές και τους αποσπούν από οτιδήποτε άλλο κάνουν παράλληλα.

Γι' αυτό το λόγο δημιούργησαν το έξυπνο γραφείο, του οποίου η τιμή πώλησης είναι 2.638 Ευρώ.

http://www.life.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα