Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Ελβετική εταιρεία... βαφτίζει μωρά για 28.000 ευρώ.

Οποιος θέλει ένα απολύτως μοναδικό όνομα για το παιδί του, δεν χρειάζεται πλέον να σπάει το κεφάλι του, αλλά θα πρέπει να είναι έτοιμος να διαθέσει 28.000 ευρώ.

Τουλάχιστον αυτή είναι η «ταρίφα» για την ελβετική εταιρεία erfolgswelle, η οποία μέχρι τώρα «βάφτιζε» προϊόντα και επιχειρήσεις και πλέον γίνεται... νονά και για μωρά. Η εταιρεία ουσιαστικά εφευρίσκει ένα καινούργιο όνομα για το παιδί, το οποίο, όπως υπόσχεται, ταιριάζει απόλυτα με το επώνυμο της οικογένειας και την καταγωγή της. Μάλιστα, το όνομα συνοδεύεται από μια «πειστική» ιστορία για το πώς προέκυψε το όνομα και τι ακριβώς σημαίνει.

Τα 28.000 ευρώ, δηλαδή, περιλαμβάνουν όνομα μαζί με το... πεντιγκρί του. Για την εξεύρεση του ονόματος απαιτούνται 4 έως 6 εβδομάδες και εργάζονται 31 άτομα: συγγραφείς, που θα συνθέσουν το όνομα, ιστορικοί που θα αναζητήσουν αν κάποιο συνθετικό φέρει αρνητική ιστορική φόρτιση, μεταφραστές, που θα το μεταφράσουν σε 12 γλώσσες και δικηγόροι, οι οποίοι θα διασφαλίσουν ότι δεν υπάρχει κανείς, ούτε προϊόν, ούτε εταιρεία που θα μπορούσε να διεκδικήσει τα πνευματικά δικαιώματα. Στην περίπτωση που οι γονείς το επιθυμούν, μπορεί να γίνει ακόμη και δημοσκόπηση σε κοινό για το πώς ακούγεται σε τρίτους το όνομα του νέου μέλους της οικογένειας.

http://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα