Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Ψεύτικες βλεφαρίδες: 6 tips για να φαίνονται αληθινές!

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, όλες ξέρουμε πως δεν είναι εύκολο πράγμα να τοποθετείς μόνη σου τις ψεύτικες βλεφαρίδες. Βασικά, όχι μόνο δεν είναι εύκολο, αλλά δεν φαίνεται ωραίο το αποτέλεσμα αν ξεχωρίζουν από τις φυσικές. Αν, λοιπόν, θέλεις να αποκτήσεις σαγηνευτικό βλέμμα, τότε δες ποιος είναι ο πιο εύκολος και απλός τρόπος για να τοποθετήσεις σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου.

1. Προετοιμασία: Πριν απλώσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες, κάνε τη διαδικασία που κάνεις- όταν δεν τις βάζεις. Τις γυρίζεις δηλαδή ελαφρώς με το ψαλιδάκι και στη συνέχεια απλώνεις ΜΙΑ στρώση μάσκαρα.

2. Επέλεξε το σωστό ζευγάρι βλεφαρίδες: Πριν απλώσεις την κόλα, δες αν οι ψεύτικες βλεφαρίδες ταιριάζουν με το μέγεθος των ματιών σου. Αν όχι, τότε κόψε όσο χρειάζεται από την άκρη. Πρόσεξε μόνο μην είναι στο ένα μάτι μεγαλύτερη και στο άλλο μικρότερη.

3. Άπλωσε μία λεπτή στρώση κόλλας στη γυαλιστερή μαύρη ταινία που έχουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες και περίμενε 15 δευτερόλεπτα. Βεβαιώσου πως έχεις βάλει αρκετή ποσότητα  στην αρχή της βλεφαρίδας. Τέλος, πριν τις κολλήσεις πάνω από τις δικές σου, κράτα τις καλά, γιατί αν σου πέσουν, τότε φτου και από την αρχή.

4. Βάλε ως σημάδι το τέλος το ματιού σου και κόλλησε τις προσεκτικά στη γραμμή του πάνω βλεφάρου σου. Πίεσε τις σταθερά με το χέρι σου για 30 δευτερόλεπτα. Αν δεις πως δεν τις έβαλες πολύ καλά, τότε εφάρμοσε καλύτερα με ένα τσιμπιδάκι ή μπατονέτα .

5. Αν η εφαρμογή μιας ολόκληρης βλεφαρίδας είναι πολύ δύσκολη διαδικασία για σένα, μπορείς να κόψεις τις βλεφαρίδες στα δύο και να κολλήσεις το κομμάτι εκεί που πιστεύεις πως χρειάζεται –κυρίως στη μέση ή στην άκρη του ματιού.

6. Τέλος, περίμενε λίγο ακόμη και στη συνέχεια βάλε αρκετές στρώσεις μάσκαρα μέχρι οι ψεύτικες βλεφαρίδες να γίνουν ένα με τις δικές σου!

http://joytv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα