Τα Νέα μας

Τα χιονοδρομικά κέντρα που θα είναι ανοιχτά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Εξαιρετικές για χιονοδρομίες είναι οι καιρικές συνθήκες σε όλα τα χιονοδρομικά κέντρα. Αύριο, Σάββατο, αναμένονται νέες χιονοπτώσεις, έως και την Καθαρά Δευτέρα με σχετικά ασθενείς ανέμους.

Έτσι, το τριήμερο θα λειτουργούν ομαλά οι εναέριοι αναβατήρες.

Σε πλήρη λειτουργία το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου.

 


Στο χιονοδρομικό κέντρο Ανηλίου στο Μέτσοβο άνοιξε ο Εναέριος Αναβατήρας.
Σε λειτουργία είναι το χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου, όπου από τις χιονοπτώσεις έχουμε 10 εκατοστά χιόνι.

 
Στα 3-5 Πηγάδια σε λειτουργία το Σ4.

Χωρίς αλλαγές η λειτουργία στα χιονοδρομικά κέντρα Καϊμακτσαλάν, Πισοδερίου, Ελατοχωρίου, Βασιλίτσας, και Σελίου. Από τις χιονοπτώσεις 5 εκατοστά χιόνι στο χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας.


Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού (καιρού επιτρέποντος) θα λειτουργήσει για συνολικά 12 ώρες από τις 8 το πρωί έως και τις 10 το βράδυ. Μετά τις 16:00 θα συνεχίσουν να λειτουργούν οι αναβατήρες Αίολος και Ηρακλής για χιονοδρομία. Οι αναβατήρες Αφροδίτη, Βάκχος θα λειτουργούν για χιονοδρομία μέχρι τη δύση του ηλίου (περίπου στις 18:30). Και μετά μόνο για βόλτα.

Τα Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, έγινε και το πρώτο νυχτερινό σκι στο χιονοδρονομικό κέντρο Καλαβρύτων με παράταση, της λειτουργίας των αναβατήρων ΣΤΥΓΑ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ και ΘΕΤΙΣ, μέχρι τις 5:00 μ.μ και της λειτουργίας του αναβατήρα ΔΑΦΝΗ, μέχρι τις 8:00 μ.μ., με τους σκιέρ να ανυπομονούν για το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς, καθώς οι διοργανωτές έχουν υποσχεθεί πολλές εκδηλώσεις και happenings.

Πηγή: anilio-ski.gr/ kalavrita-ski.gr / pelionski.gr / snowreport.gr / vasilitsa.comhttp://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θηλυκό.net Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Από το Blogger.
Published By Gooyaabi Templates