Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Βγαίνει και πάλι σε πλειστηριασμό η βίλα του Μάρκου Σεφερλή.

Στo Πρωτοδικείο Αθήνας βγαίνει και πάλι η πολυτελής κατοικία του Μάρκου Σεφερλή στη Βούλα. Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του Mega θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη διαδικασία του πλειστηριασμού, καθώς το δάνειο ύψους 700.000 ευρώ που είχε πάρει δεν αποπληρώθηκε ποτέ.

Σύμφωνα με το ereportaz και το "Happy Day", ο ίδιος και η πρώην σύζυγός του, Έλσα Μιχαλακοπούλου, είχαν πάρει δάνειο εικοσαετούς διάρκειας, το οποίο φέρεται να πλήρωναν κανονικά (καταβάλλοντας 5.500 ευρώ το μήνα) μέχρι και το 2003. Τότε, οι δύο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με αποτέλεσμα το 2007 να τους αποσταλεί πρόσκληση αποπληρωμής των μέχρι τότε οφειλών τους, που τότε άγγιζαν τα 200.000 ευρώ. Ούτε και τότε όμως φάνηκαν "συνεπείς", με αποτέλεσμα η τράπεζα να κατασχέσει το ακίνητο και να κινήσει τις διαδικασίες του πλειστηριασμού.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ελσα Μιχαλακοπούλου είχε συμπεριληφθεί ως συνιδιοκτήτρια για φοροτεχνικούς λόγους, είχε στραφεί δικαστικά εναντίον της πρώην συζύγου του.

Η βίλα είχε εκτιμηθεί ότι αξίζει περισσότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ και η πρώτη τιμή προσφοράς της, όταν βγει "στο σφυρί" θα είναι 933.333 ευρώ.

Σε αποκλειστική συνέντευξή του στο People, ο Μάρκος Σεφερλής είχε παραδεχτεί, ότι δεν προχώρησε στην αποπληρωμή του δανείου, γιατί ουσιαστικά δεν τους ενδιέφερε να την κρατήσουν.

http://www.ladylike.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα