Τα Νέα μας

Matte κραγιόν: Tips για να διαρκέσει όλη μέρα.

Οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν ένα matte κραγιόν για τις πρωινές εμφανίσεις τους, στο γραφείο αλλά και στις απογευματινές τους εξόδους. Ένα nude matte κραγιόν είναι η πιο safe επιλογή για εσάς που δεν θέλετε να είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα. Βέβαια, μπορεί το matte κραγιόν να διαρκεί περισσότερο από ένα lipstick, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν χρειάζεται ανανέωση.

4 εύκολα tips θα κάνουν το matte κραγιόν σας να διαρκέσει όλη την ημέρα.

Απολέπιση:
Ακόμα και αν τα χείλη σας φαίνονται λεία, είναι σίγουρο πως θα υπάρχουν νεκρά κύτταρα στην περιοχή. Πριν εφαρμόσετε το matte κραγιόν, ανακατέψτε λίγη ζάχαρη με βαζελίνη και τρίψτε τα χείλη σας με το μείγμα.

Ενυδάτωση: Το πιο λογικό είναι να σκεφτείτε πως αν βάλετε κάποιο υγρό προϊόν πριν το matte κραγιόν σας, τότε αυτό δεν θα διαρκέσει περισσότερο. Κι όμως, η ενυδάτωση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Γι’ αυτό βάλτε άφοβα lip balm μετά την απολέπιση.

Primer: Κι όμως υπάρχει primer για τα χείλη σας, το οποίο εφαρμόζεται πριν το κραγιόν και στόχος του είναι να σταθεροποιήσει το χρώμα για να διαρκέσει το αποτέλεσμα περισσότερο.

Πούδρα: Κόλπο που γνωρίζουμε χρόνια! Λίγο concealer ή λίγο πούδρα όχι μόνο θα κάνει το matte κραγιόν σου να διαρκέσει όλη μέρα, αλλά και θα αναδείξει το χρώμα του κραγιόν σου.

http://joytv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θηλυκό.net Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Από το Blogger.
Published By Gooyaabi Templates