Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Ορδές καλογριών πλημμύρισαν χθες το Εφετείο

 Μοναχές με μαύρα ράσα να κινούνται... διαβολικά γρήγορα στο Εφετείο, άλλες να στέκονται στο απέναντι πεζοδρόμιο, τρώγοντας τα νύχια τους από την αγωνία που ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, και λίγο πιο άνετοι μοναχοί να κινούνται στους χώρους του δικαστηρίου.

Αυτή την εικόνα αντίκρισε, σε γενικές γραμμές, χθες το πρωί όποιος έτυχε να βρεθεί στο Εφετείο. Για ποιον λόγο είχαν κατακλύσει το δικαστήριο δεκάδες ιερωμένοι, μοναχοί, καλόγριες και πιστοί; Μα για να συμπαρασταθούν στον ηγούμενο Εφραίμ και τον μοναχό Αρσένιο, οι οποίοι θα κάθονταν στο εδώλιο για το περίφημο σκάνδαλο του Βατοπεδίου.
Βέβαια, οι ορδές των ιερωμένων και των πιστών που κατέκλυσαν χθες το Εφετείο έπαιξαν και αυτές τον ρόλο τους στην αναβολή της υπόθεσης, αφού η δίκη με το που άρχισε διεκόπη για τις 23 Μαρτίου, προκειμένου να βρεθεί στο Εφετείο κατάλληλη αίθουσα για να χωρέσει τους 13 κατηγορούμενους και τους δεκάδες λοιπούς άλλους που θέλουν να βρουν μια θέση στο ακροατήριο για να τους συμπαρασταθούν.
Το πιθανότερο είναι να γίνει η δίκη στη μεγάλη αίθουσα τελετών του Εφετείου, όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση με κατηγορούμενο τον Ακη Τσοχατζόπουλο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα