Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Η Βουλή τίμησε τον αγώνα των απολυμένων καθαριστριών.

Εκδήλωση στην Ολομέλεια οργάνωσε η Βουλή, με πρωτοβουλία της Προέδρου Ζωής Κωνσταντοπούλου και της αντιπροέδρου Δέσποινας Χαραλαμπίδου, για να τιμήσει γυναίκες που έχουν διακριθεί στον αγώνα για ελευθερία, Δημοκρατία, δικαιοσύνη, δικαιώματα, αξιοπρέπεια.
Η Βουλή τίμησε - παραδίδοντας αναμνηστικά και προσφέροντας το βήμα της Ολομέλειας - γυναίκες που διαπρέπουν στους τομείς της ενασχόλησής τους, αποτελούν παραδείγματα στον αγώνα για την ανθρώπινη και γυναικεία αξιοπρέπεια και προσφέρουν στην κοινωνία.
Τιμήθηκαν η Αλίκη Γιωτοπούλου - Μαραγκοπούλου, πρόεδρος του Ιδρύματος Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, η Αγγελική Θάνου αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, η Ανδρονίκη Θεοτοκάτου, πρόεδρος της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών Ελεγκτικού Συνεδρίου και η Ειρήνη Γιαναδάκη, πρόεδρος της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών.
Επίσης η Μαρία Καλλέργη, θύμα βασανιστηρίων της Χούντας και η καθηγήτρια Επικοινωνίας και Πολιτισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Πέπη Ρηγοπούλου - η οποία κατά την εξέγερση του Πολυτεχνείου βρισκόταν στην πύλη όταν την ισοπέδωσε το τανκς της Χούντας.
Τιμήθηκαν επιπλέον οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, δια της Δήμητρας Μανώλη.
Η Ντοα αλ Τζαμέλ - η οποία διέσωσε δύο βρέφη σε ναυάγιο πλοίου που μετέφερε μετανάστες - οι δασκάλες στα σχολεία των φυλακών, δια της Αναστασίας Πέππα, η ιατρός Βάσω Βασιλείου, ως εκπρόσωπος των ιατρείων και φαρμακείων αλληλεγγύης, η Σουχάμ Χαμί Οτμάν εκπρόσωπος των γυναικών από το Κομπάνι, η Σοφία Κουκούλη μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Νομικών Εμπειρογνωμόνων στον τομέα ισότητας των φύλων και η αγωνίστρια της Αντίστασης Μπέττυ Βακαλοπούλου.


έθνος.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα