Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών ναυαγοσωστικής Στη Δημοτική πινακοθήκη Πειραιά.Σεμινάριο βασικών αρχών Πρώτων Βοηθειών με θέμα: «Ασφάλεια στο νερό» θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 18 Μαρτίου, στις 18:00, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, από την Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής, με πρωτοβουλία της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Βρεφονηπιακών Σταθμών κυρίας  Χαραλαμπίας Ζηλάκου.
 Το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών απευθύνεται στο προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών, στους γονείς των παιδιών αλλά και σε όλους τους Πειραιώτες. Η  είσοδος είναι ελεύθερη.

Η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, δήλωσε:
 «Στηρίζοντας δράσεις οι οποίες έχουν ως απώτερο σκοπό την  ευαισθητοποίηση, την ενημέρωση και την πρόληψη, διοργανώνουμε σε συνεργασία με την  Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής Επιμορφωτικό Σεμινάριο Βασικών Αρχών Πρώτων Βοηθειών-Ναυαγοσωστικής. Η γνώση Πρώτων Βοηθειών είναι απαραίτητη για κάθε άνθρωπο. Το σεμινάριο που θα διεξαχθεί απευθύνεται σε άτομα τα οποία ενδιαφέρονται να μάθουν με ποιο τρόπο μπορούν να προσφέρουν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα,  βοήθεια στο συνάνθρωπο ή ακόμα και στον ίδιο τους τον εαυτό».  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα