Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Η μια (και μοναδική) ερώτηση που πρέπει να απαντήσεις, αν θες η σχέση σου να κρατήσει.

Σίγουρα κάθε σχέση είναι όσο μοναδική όσα τα άτομα που την απαρτίζουν, όμως αν θες να είσαι σίγουρη πως θα κρατήσει, αυτό που χρειάζεται είναι να μάθεις να βλέπεις τη σχέση σου και μέσα από τα μάτια του συντρόφου σου.  Γι’ αυτό το λόγο είναι βασικό να κάνεις στον εαυτό σου την εξής βασική ερώτηση: «Πόσο ευχάριστο είναι το να ζει ή να συμβιώνει κανείς μαζί σου;». Όχι, δεν σε δουλεύουμε. Μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά δεν είναι. Αναρωτήσου, πόσο συχνά γελάτε με τον σύντροφό σου, πειράζετε ο ένας τον άλλο, δημιουργείτε ένα θετικό χαλαρό κλίμα μεταξύ σας στο οποίο μπορείτε να είστε και οι δύο ο εαυτός σας;

Οι μακροχρόνιες σχέσεις βασίζονται σε 3 βασικά χαρακτηριστικά: Την ειλικρινά, το σεβασμό και το χιούμορ. Αυτό το τρίγωνο είναι που δημιουργεί έναν ισχυρό δεσμό αγάπης ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου και είναι αυτό που τροφοδοτεί τη μεταξύ σας αγάπη και το πάθος. Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες, καθημερινές τριβές, προβλήματα, ασυμφωνίες, όμως αν αναλώνεστε περισσότερο σε αυτά απ’ ό,τι στο να περνάτε καλά, τότε μην απορήσεις αν με τον καιρό νιώσεις να απομακρύνεστε όλο και περισσότερο.

Να θυμάσαι σε κάθε περίπτωση είναι δική σας, ξεκάθαρα, επιλογή το πώς θα επιλέξετε να διαμορφώσετε τη σχέση σας. Πάντα θα υπάρχουν προβλήματα, από τους φουσκωμένους λογαριασμούς και την έλλειψη χρόνου, μέχρι το σηκωμένο καπάκι της τουαλέτας και τις τρίχες στο σιφόνι, αλλά είναι στο χέρι σας ο τρόπος που θα τα αντιμετωπίσετε. Μπορείτε είτε να γκρινιάζετε για αυτά, είτε να δείτε το κωμικό, τρυφερό στοιχείο που κάνει τη σχέση σας μοναδική. Όπως και να έχει , είναι θέμα επιλογής.

Μην αφήσετε το σχέση σας να ατονήσει και να γίνει τόσο ανιαρή, όσο η μουσική σε ένα ασανσέρ (απλά και μόνο για να καλύπτει την άβολη σιωπή της αναμονής). Η μυστική φόρμουλα μιας επιτυχημένης μακροχρόνιας σχέσης, έχει να κάνει με το πόσο καλά ταιριάζουν τα μεταξύ σας θέλω αλλά ακόμη βαθύτερα, πόσο φίλοι είστε εσύ και ο σύντροφός σου. Μην υποτιμάς και μην φοβάσαι την έννοια της φιλίας μέσα στη σχέση. Τώρα αναρωτήσου: Θα ήθελες να είσαι φίλη με κάποιον που το μόνο που κάνει είναι να γκρινιάζει για τα πάντα και να κριτικάρει ό,τι κάνεις; Προφανώς όχι! Γιατί λοιπόν να θες κάτι αντίστοιχο για σύντροφό σου; Έχεις ανάγκη ένα άτομο να σε κάνει να γελάς, να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, να εξελίσσεστε παράλληλα και να κρατάτε τη χημεία μεταξύ σας ζωντανή. Ναι, ο σύντροφός σου πρέπει να είναι πρώτα φίλος και μετά εραστής. Και για να είναι εκείνος καλός φίλος, πρέπει να είσαι και εσύ!


http://joytv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα