Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Δωρεάν εξετάσεις στο λόγο παιδιών των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Πειραιά.
Δωρεάν ανιχνεύσεις προβλημάτων στο λόγο παιδιών προσχολικής ηλικίας των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά, διοργανώνει η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος των Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Λογοπεδικών-Λογοθεραπευτών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Λογοθεραπείας.
 Οι ανιχνεύσεις προβλημάτων λόγων θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 10 Μαρτίου από τις 15:30 έως τις 19:30 στον 5ο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Πειραιά  (Μπουμπουλίνας 39 & Κουντουριώτου).

Κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας αυτής, που είναι αφιερωμένη στα παιδιά εξειδικευμένοι επιστήμονες και επαγγελματίες Λογοπεδικοί θα έχουν συμβουλευτικές συναντήσεις χρονικής διάρκειας 15 λεπτών για το κάθε παιδί.

Τον συντονισμό θα έχει οΠανελλήνιος  Σύλλογος  Λογοπεδικών-Λογοθεραπευτών.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου δήλωσε: «Στηρίζουμε δράσεις με σκοπό την ευαισθητοποίηση, την ενημέρωση και την αποτελεσματικότερη στήριξη των γονέων και των παιδιών προσχολικής ηλικίας. Για το λόγο αυτό, υλοποιήσαμε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Λογοπεδικών-Λογοθεραπευτών διοργανώνοντας  δωρεάν  ανιχνεύσεις προβλημάτων Λόγων για τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου μας. Ζούμε σε μια κρίσιμη περίοδο, ωστόσο  προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο δράσεις που έχουν τη δυνατότητα  να προσφέρουν στα παιδιά μας. Μέριμνα  μας είναι να κάνουμε  το καλύτερο γι΄ αυτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα