Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

kSafe: Το κουτί που δεν ανοίγει αν δεν το αξίζεις.

Αν ανήκετε στην κατηγορία όσων ξεκινούν δίαιτα, γυμναστήριο, κόβουν το κάπνισμα από Δευτέρα και η μέρα αυτή δεν έρχεται ποτέ, τότε έρχεται το kSafe. Είναι κάτι σαν βάζο ασφαλείας στο οποίο βάζεις ότι θέλεις μέσα και ανοίγει όταν εκπληρώσεις τον στόχο σου.

Στόχος των δημιουργών του είναι να δώσουν κίνητρο σε άτομα που βάζουν στόχους και δυσκολεύονται να τους εκπληρώσουν. Μπορείς να βάλεις μέσα οτιδήποτε, από smartphone, τηλεκοντρόλ, χειριστήριο PlayStation μέχρι και τσιγάρα. Στη συνέχεια το κλειδώνεις μέσω του app και δεν ανοίγει μέχρι να εκπληρώσεις ένα από τα 3 είδη στόχων που υποστηρίζει.

Τα είδη στόχων που υποστηρίζει προς το παρόν σχετίζονται με το fitness, για παράδειγμα δεν ανοίγει αν δεν κάνεις συγκεκριμένο αριθμό βημάτων, με την τοποθεσία, δηλαδή θα πρέπει να κάνεις check in σε συγκεκριμένα μέρη για να ανοίξει. Για παράδειγμα αν έχεις βάλει μέσα το χειριστήριο του PS4 και δεν δει ότι πήγες στην σχολή σου, δεν θα στο δώσει πίσω. Ο τρίτος στόχος σχετίζεται με την ώρα, μπορείς να βάλεις ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο μέσα στο οποίο δεν θα ανοίξει για να πάρεις αυτό που θέλεις, ακόμη και αν το μετάνιωσες.

Το project μπήκε στο KickStarter όπου ζητά χρηματοδότηση 50.000 δολαρίων, κατάφερε πολύ γρήγορα να φτάσει στα 33.000 δολάρια και απομένουν ακόμη 44 μέρες μέχρι να λήξει η καμπάνια. Αν όλα πάνε καλά θα κυκλοφορήσει προ το τέλος του έτους με τιμή 129 δολάρια.

Περισσότερες πληροφορίες για την χρήση του μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site
.

http://techblog.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα