Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Φρέσκο και φθηνό γάλα όλο το 24ωρο.

Στο μηχάνημα του Συνεταιρισμού Αγελαδοτρόφων Βοιωτίας ΠΙΕΣ γάλα στα Πατήσια οι καταναλωτές σχηματίζουν ουρές.

Είναι το πρώτο ΑΤΜ γάλακτος στην Αθήνα και βρίσκεται επί της οδού Πατησίων και Τροίας στην Κυψέλη και η τιμή του 1 ευρώ/λίτρο ή 0,90 ευρώ με προπληρωμένη κάρτα.

Με την αγορά προπληρωμένης κάρτας απολαμβάνει κανείς έκπτωση και προμηθεύεται το 1 λίτρο έναντι 0,90 ευρώ. Δίπλα στον αυτόματο πωλητή, μπορεί κανείς να αγοράσει πλαστικό μπουκάλι ή να φέρει το δικό του. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα επιλογής συσκευασίας, δηλαδή γυάλινο ή πλαστικό μπουκάλι, όπου θα αποθηκευτεί το πλήρες (3,7% λιπαρά) ή ελαφρύ (1,7% λιπαρά) γάλα.

Οπως γράφει και η Καθημερινή τα ΑΤΜ γάλακτος ξεκίνησαν από τη Λάρισα, επεκτάθηκαν στη Θεσσαλονίκη και τώρα ήρθαν και στην Αθήνα, ωστόσο επειδή το λογότυπο και όνομα παρεμφερές με της αντίστοιχης επιχείρησης σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη, όπως επισημαίνει η ίδια η εταιρεία, ξέσπασε επιχειρηματικός πόλεμος.

Υπενθυμίζεται πως τα ΑΤΜ γάλακτος ξεκίνησαν από τη Λάρισα, επεκτάθηκαν στη Θεσσαλονίκη και τώρα ήρθαν και στην Αθήνα.

Το σημείο τριβής όμως μεταξύ της ΠΙΕΣ γάλα (λειτουργεί το μηχάνημα της Αθήνας) και της εταιρείας ΘΕΣ γάλα-Πιες, η οποία δραστηριοποιείται σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη, αποτέλεσε η επωνυμία της πρώτης. Η δεύτερη (ΘΕΣ γάλα-Πιες) έσπευσε, με ανακοίνωσή της, να αποσαφηνίσει αρχικώς ότι ουδεμία σχέση έχει με την εταιρεία ΠΙΕΣ γάλα, που προμηθεύει το αυτόματο μηχάνημα της Αθήνας και στη συνέχεια να την κατηγορήσει για παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού.

Σχετικά με το μηχάνημα της Αθήνας ο Συνεταιρισμός ΘΕΣ γάλα – ΠΙΕ
Σ τονίζει μεταξύ άλλων ότι:

«Η χρήση ίδιων στοιχείων ή παρεμφερών συμβόλων και χρωμάτων έχει ως στόχο να παραπλανήσει το καταναλωτικό κοινό και να οικειοποιηθεί την επιτυχία, την αναγνωρισιμότητα, τη δυναμική και τη φήμη του Συνεταιρισμού ΘΕΣ γάλα - ΠΙΕ
Σ πανελλαδικά», ενώ επιφυλάχθηκε για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός της. Η «ΘΕΣ γάλα-Πιες», που απασχολεί περισσότερα από 60 άτομα σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα, εκτιμάται ότι θα κλείσει τη χρήση 2015 με αύξηση τζίρου έως 20%. Διαθέτει περίπου 13-14 τόνους γάλακτος ημερησίως μέσω των 13 μηχανημάτων της Θεσσαλονίκης και άλλους 6-7 τόνους, επίσης ημερησίως, μέσω των 15 στη Λάρισα.


http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα