Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Apple Watch: Μόνο με κράτηση η αγορά – VIP μεταχείριση σε «καλούς» πελάτες.

Το Apple Watch κυκλοφορεί επίσημα στα ράφια των καταστημάτων από 24 Απριλίου με τιμή εκκίνησης από 350 δολάρια μέχρι και 10.000 δολάρια, αλλά ακόμη και όταν βγει στην αγορά δεν μπορείτε απλά να πάτε στο κατάστημα να το πάρετε. Θα πρέπει πρώτα να έχει γίνει online κράτηση.

Αφού έχει γίνει η online κράτηση, στη συνέχεια μπορεί να γίνει η δοκιμή στο κατάστημα και να αποφασίσει ο χρήστης ποιο θέλει. Ωστόσο το σύστημα αυτό λογικά θα εφαρμοστεί μόνο για αρχή και στη συνέχεια υποθέτουμε ότι θα διατεθεί κανονικά. Η κίνηση αυτή μπορεί να σχετίζεται με τις πληροφορίες ότι η Apple θα μειώσει στο μισό την παραγωγή του Apple Watch λόγω προβλημάτων στην παραγωγή, οπότε θέλει έτσι να ελέγξει καλύτερα τα αποθέματα.

VIP μεταχείριση σε πελάτες του Apple Watch Edition

Όσον αφορά στο Apple Watch Edition, του οποίου η τιμή εκκίνησης είναι στα 10.000 δολάρια, όπως είναι αναμενόμενο θα υπάρχει διαφορετική πολιτική. Οι υποψήφιοι αγοραστές του θα έχουν VIP μεταχείριση. Οι first-class πελάτες θα εξυπηρετούνται πριν από όλους χωρίς να περιμένουν στην ουρά και θα έχουν στην διάθεσή τους μια ώρα για να δοκιμάσουν κάποιο από τα Apple Watch Edition. Υπάρχει μια ειδική μεταχείριση η οποία συναντάται συνήθως σε ακριβά κοσμηματοπωλεία.

Κανονίζεται ραντεβού με τον ειδικά εκπαιδευμένο υπάλληλο είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω video chat, αλλά αν δεν μπορεί να γίνει κανένα από τα δυο, τότε έρχεται κούριερ στο σπίτι για να το δοκιμάσεις και να κλείσεις την αγορά.

Όταν το ραντεβού είναι στο κατάστημα, ο υπάλληλος επιτρέπεται να δείξει μόνο δυο Apple Watch Edition τη φορά, και σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να βγάλει και τρίτο.

Όσοι επιλέξουν τελικά να δώσουν τουλάχιστον 10.000 για ένα Apple Watch Edition, υπάρχει ξεχωριστό τμήμα εξυπηρέτησης μέσω ενός ειδικού αριθμού που θα καλούν οι χρήστε 24/7 για 2 χρόνια. Με το Apple Care+ η υποστήριξη πηγαίνει στα 3 χρόνια.

Με την κυκλοφορία του Apple Watch είχαμε πει ότι η Apple θέλει να καθορίσει τον εαυτό της (και) ως Luxury brand, πράγμα που γίνεται φανερό όσο περνάει ο καιρός.


http://techblog.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα