Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Τι κερδίζουν όσοι βγουν από παλιά ρύθμιση και μπουν στη νέα.

Μείωση και μάλιστα σημαντική στα ποσά των μηνιαίων δόσεων μπορούν να πετύχουν 100.000 οφειλέτες που είναι ενταγμένοι σε ρύθμιση χρεών στην περίπτωση που επιλέξουν να μεταφερθούν στη νέα ρύθμιση πληρώνοντας το υπόλοιπο της οφειλής τους σε περισσότερες δόσεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», η μεταφορά από την παλιά στη νέα ρύθμιση, σύμφωνα με τα αποκαλυπτικά παραδείγματα που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα, κρύβει δυο δώρα που θα βγάλουν τους οφειλέτες κερδισμένους.

Τα οφέλη που θα αποκομίσουν όσοι μεταφερθούν από παλαιότερη στη νέα ρύθμιση είναι:

  1.     Κέρδος από τη μείωση του ποσού της οφειλής σε σχέση με αυτή που είχε καθοριστεί στην αρχική ρύθμιση. Η μείωση προέρχεται από τον επανυπολογισμό της υπολειπόμενης οφειλής με τις μειώσεις στα πρόσθετα τέλη και τις προσαυξήσεις που προβλέπουν οι δόσεις της νέας ρύθμισης. Η επιλογή αυτή συμφέρει όσους έχουν ενταχθεί στη ρύθμιση των 48 δόσεων (ν. 4152/13) με μικρά ποσοστά μείωσης στα πρόσθετα τέλη και τις προσαυξήσεις και με υψηλό επιτόκιο 8,05%.
  2.     Κέρδος από το μπόνους που έδινε η προηγούμενη ρύθμιση (ν. 4305/14) για όσους ήταν συνεπείς στην πληρωμή των δόσεων. Στην περίπτωση αυτή η μεταφορά στη νέα ρύθμιση του ν. 4321/15 συμφέρει μεν, αλλά μόνο στην περίπτωση που οι οφειλέτες επιλέξουν να πληρώσουν το υπόλοιπο χρέος τους σε περισσότερες δόσεις.

http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα