Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Τα μεγάλα ζητήματα πριν αποφασίσετε να κάνετε παιδί.

Είναι απόφαση ζωής και επιπολαιότητες δε χωρούν. Προτού καταλήξετε ότι έφτασε η στιγμή να αποκτήσετε παιδί, πρέπει να έχει προηγηθεί ώριμη συζήτηση του ζευγαριού για να διαπιστώσει αν όντως συντρέχουν οι προϋποθέσεις.

Πολλά ζευγάρια θεωρούν ότι είναι έτοιμα να κάνουν παιδί, χωρίς όμως να είναι έτσι. Οι απαντήσεις λοιπόν που θα δώσετε στα παρακάτω ζητήματα, σε σχετική συζήτηση με το σύζυγο, θα σας δείξουν αν όντως είσαστε έτοιμοι να γίνετε γονείς.

Οικονομική κατάσταση: το μεγάλωμα του παιδιού είναι αρκετά δαπανηρό, άρα θα πρέπει να έχετε υπολογίσει αν μπορείτε να το μεγαλώσετε χωρίς να του λείψει κάτι.

Οι μεταξύ σας σχέσεις: αν ο γάμος σας αντιμετωπίζει προβλήματα ή οι εντάσεις είναι στην ημερήσια διάταξη, είναι αυτονόητο ότι δεν είναι κατάλληλη περίοδος να κάνετε παιδί. Στο σπίτι πρέπει να επικρατεί γαλήνη και ηρεμία!

Αλλαγές στην ερωτική ζωή: πρέπει να έχετε αποδεχθεί από πριν ότι η σεξουαλική δραστηριότητα θα είναι μειωμένη, τόσο την περίοδο της εγκυμοσύνης όσο και μετά τη γέννηση του παιδιού.

Αν υπάρχει σύμπνοια στα παραπάνω ζητήματα, τότε μπορείτε ελεύθερα να προχωρήσετε στο μεγάλο βήμα. Αν όχι, κάντε μετά από καιρό την ίδια ανάλυση, μήπως έχουν αλλάξει τα δεδομένα.


http://mother.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα