Τα Νέα μας

Συναισθηματική Διαλεκτική για Παιδιά.

Ένα ταξίδι-παιχνίδι, όπου ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους.
Για μικρούς φίλους από 5-11 ετών.
Ένα νέο ταξίδι ξεκινάει από την Συναισθηματική Διαλεκτική!!! Συνοδοιπόροι σε αυτό είναι οι μικροί μας φίλοι!!!
Ξέρει ένας δράκος να εκφράζει τα συναισθήματά του; Τσακώνονται τα παιχνίδια μεταξύ τους; Μπορείς άραγε να δεις τον εαυτό σου μέσα στον μαγικό καθρέφτη της Χιονάτης; Έχεις την όρεξη να μεταμορφωθείς στον αγαπημένο σου ήρωα/ηρωίδα και να δώσεις λύση στα προβλήματα παραμυθένιων κόσμων;
Αυτά και ακόμα περισσότερα σε περιμένουν αν είσαι από 5 έως 11 ετών και σου αρέσουν η περιπέτεια και το παιχνίδι.
Με τη βοήθεια του ηθοποιού Στέλιου Καλαθά, του παιδοψυχολόγου,εκπαιδευτικού και συγγραφέα παιδικών βιβλίων Γιώργου Μπουμπούση και της Ντιάνας Καβέτσου, ηθοποιού και δημιουργού της ομάδας «ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ», ξεκινά ένα ταξίδι όπου η ψυχολογία, το θεατρικό παιχνίδι και το κουκλοθέατρο ενώνουν τις δυνάμεις τους. Προορισμός μας η ενίσχυση εκείνων των χαρακτηριστικών της προσωπικότητάς του παιδιού που ενισχύουν την αυτοπεποίθηση του, τις θετικές σχέσεις με τους άλλους και την πρόληψη-αντιμετώπιση των δυσάρεστων καταστάσεων στο σπίτι και το σχολείο.
Στο τέλος κάθε συνάντησης οι γονείς που το επιθυμούν θα μπορούν να συζητούν συμβουλευτικά με τον κ. Μπουμπούση για θέματα που τους προβληματίζουν σχετικά με τα παιδιά τους.

 Για πληροφορίες/ εγγραφές επικοινωνήστε με την κυρία Ρίζου στο τηλέφωνο 6946 105520.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θηλυκό.net Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Από το Blogger.
Published By Gooyaabi Templates