Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Συμβουλέψτε το παιδί σας, πως να κρατήσει σωστά τη λαμπάδα!

Τα παιδιά με λαχτάρα περιμένουν να ανάψουν τη λαμπάδα που τους έφερε η νονά τη Μεγάλη Πέμπτη, μαζί με το τσουρέκι, το σοκολατένιο αβγό και τα παπούτσια.

Το παιδί είναι πολύ λογικό και θεμιτό να θέλει να κρατήσει τη λαμπάδα του, εκείνη την Άγια νύχτα όμως χρειάζεται πολύ μεγάλη και ιδιαίτερη προσοχή όχι τόσο από εκείνο όσο από εσάς που θα είστε κοντά του. Τα περισσότερα παιδιά πάντα έχουν στο νου τους τη φλόγα της λαμπάδας και είτε θα την σβήνουν και θα θέλουν συνέχεια να την ανάβουν είτε μπορεί να την κουνάνε συνέχεια κάτι που ίσως μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητα περιστατικά.

Καλό είναι λοιπόν, αν η λαμπάδα του παιδιού σας έχει πολλές κορδέλες και διάφορα εύφλεκτα υλικά να του εξηγήσετε τους κινδύνους που μπορεί να προκληθούν ή να του ζητήσετε να κρατάτε μαζί τη λαμπάδα.

Καλό θα ήταν επίσης για να μην στάξει λιωμένο κερί πάνω στα χεράκια του να τοποθετήσετε ένα ειδικό ποτηράκι για να το προφυλάξετε. Αν κατόπιν συζητήσεως το παιδί σας επιμένει να κρατήσει μόνο του τη λαμπάδα, προτείνετε του να του δώσετε ένα φαναράκι που θα έχει τη φλόγα κλεισμένη για να μπορεί να την κρατά άφοβα ενώ εσείς θα προσέχετε μέχρι να φύγετε από την εκκλησία τη λαμπάδα του.


http://www.mothersblog.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα