Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Μικρή πρόοδος στο Παρίσι.

Αισιόδοξα μηνύματα φτάνουν από το Παρίσι, μετά από την πρώτη ημέρα των συζητήσεων στο Brussels Group, καθώς υπάρχουν πληροφορίες για έκτακτο EuroWorking Group, πριν από το κρίσιμο Eurogroup της ερχόμενης Παρασκευής.
Μετά από τις προκαταρκτικές συζητήσεις στο Παρίσι, οι οποίες συνεχίζονται σήμερα, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει σημειωθεί μικρή πρόοδος. Μάλιστα, σύμφωνα με το Mega, αποφασίστηκε έκτακτη συνεδρίαση του EuroWorking Group με τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη, δύο ημέρες πριν από τη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών στη Ρίγα, στις 24 Απριλίου.
Οι χθεσινές συζητήσεις επικεντρώθηκαν στη μακροοικονομία και τα δημοσιονομικά, με το πρωτογενές πλεόνασμα να αποτελεί ένα βασικό θέμα. Η Αθήνα επιμένει στο 1,2%, στόχος που φαίνεται ότι θα γίνει αποδεκτός ή στη χειρότερη περίπτωση ένα ποσοστό κοντά σε αυτό, όπως ανέφερε πηγή από τις διαπραγματεύσεις στο Mega.
Αξιωματούχος που μετέχει στις διαπραγματεύσεις, σχολιάζοντας το κλίμα των συζητήσεων, έκανε λόγο για κόσμιες αντιπαραθέσεις, κυρίως στο ασφαλιστικό και τα εργασιακά. Ο ίδιος τόνισε πως και οι δύο πλευρές έχουν μπει στη διαπραγμάτευση με τη λογική «να τα βρουν», ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα βρεθεί λύση πριν από το Eurogroup.
Πάντως, κρίσιμη είναι και η σημερινή ημέρα, καθώς θα γίνει πιο ουσιαστική συζήτηση για τα εργασιακά, θέμα που αποτελεί ένα από τα «αγκάθια» ανάμεσα στις δύο πλευρές.


http://www.iefimerida.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα