Τα Νέα μας

Η TOMS παρέχει καθαρό νερό σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη-Μάθε πώς μπορείς να βοηθήσεις.

Η TOMS παρέχει καθαρό/βιώσιμο νερό σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη μέσα από το νέο της καφέ TOMS Roasting CO.

Περισσότεροι από 780 εκατ. άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε ασφαλή συστήματα ύδρευσης, σε πόσιμο νερό.

Για τον καφέ TOMS Roasting Co, προμηθεύεται τους κόκκους καφέ από Γουατεμάλα, Ονδούρα, Ινδία, Μαλάουι, Περού και Ρουάντα, περιοχές  τις οποίες στηρίζει με πόσιμο νερό.

Πώς μπορείς να βοηθήσεις;

Ο καφές μόλις έφτασε στην Ελλάδα και σερβίρεται στο πρώτο και μοναδικό κατάστημα που άνοιξε στην Θεσσαλονίκη , μόλις τον περασμένο μήνα– σε μια από τις παλαιότερες στοές επί της οδού Τσιμισκή. Εκεί που ήταν το παλιό ταχυδρομείο.

TOMS the mission

Η TOMS, προτού σχεδιάσει, εντοπίζει την ανάγκη.

Με τη μεγάλη εμπειρία της και συγκεκριμένα του ιδρυτή της, Blake Mycoskie, η TOMS ενστερνίζεται, σε ανθρωπιστικό επίπεδο, τις ανάγκες παγκοσμίως.

Με το νέο One for One προϊόν, τον καφέ TOMS Roasting Co, καταπιάνεται με το κρίσιμο θέμα της έλλειψης βιώσιμου νερού.

Η εταιρία , μέσω των συνεργατών της (Giving Partners), διαθέτει 140 λίτρα καθαρού νερού ανά εβδομάδα, σε ένα άτομο που το έχει ανάγκη.

Συνεργάζεται με φορείς συνεισφέροντας στην δημιουργία βιώσιμων συστημάτων ύδρευσης σε έξι χώρες. Γουατεμάλα, Ονδούρα, Ινδία, Μαλάουι, Περού και Ρουάντα. Προμηθεύεται τους κόκκους καφέ από τις περιοχές τις οποίες στηρίζει με πόσιμο νερό.

Με την αγορά κάθε πακέτου TOMS Roasting Co. Coffee, η εταιρία, μέσω των συνεργατών της (Giving Partners), διαθέτει 140 λίτρα καθαρού νερού ανά εβδομάδα, σε ένα άτομο που το έχει ανάγκη.


http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θηλυκό.net Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Από το Blogger.
Published By Gooyaabi Templates