Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Γκρίνια τέλος με 5 απλούς τρόπους!

Και ποιο παιδάκι δεν γκρινιάζει; Ποιος γονιός δε βιώνει τραγικά αδιέξοδα με αυτή την πραγματικότητα; Στο εξής, μπορείτε να τα βγάλετε πέρα με την υπερβολική γκρίνια του παιδιού, ακολουθώντας τη συνταγή… επιτυχίας του mother.gr!

Ακολουθήστε συγκεκριμένο πρόγραμμα: μπορεί να μην το έχετε συνειδητοποιήσει, όμως πολλές φορές το παιδί γκρινιάζει όταν το βγάζετε από το πρόγραμμα που έχει συνηθίσει. Φροντίστε λοιπόν να μην το κάνετε να νιώθει ανασφάλεια, η οποία προκαλεί την γκρίνια.

Συζητήστε με το παιδί: πρέπει να του επισημάνετε ποιες είναι οι στιγμές που γκρινιάζει και τους λόγους που η συμπεριφορά του είναι ενοχλητική. Όπως και σε άλλες προβληματικές καταστάσεις, πρώτη επιλογή είναι ο διάλογος.

Μη χάνετε την ψυχραιμία σας: είναι μεγάλο λάθος να τσακώνεστε με το παιδί κάθε φορά που υπερβαίνει τα επιτρεπτά όρια γκρίνιας.

Μην κοροϊδεύετε το παιδί: ενώ εσείς θεωρείτε ότι με το να κάνετε πλάκα σε βάρος του παιδιού την ώρα που γκρινιάζει, εκείνο θα νιώσει άβολα και θα σταματήσει, τελικά θεωρεί ότι σας διασκεδάζει και θα συνεχίσει ακάθεκτο!

Μην του κάνετε τα χατίρια: η γκρίνια είναι κλασική μέθοδος για να πετύχει το παιδί το σκοπό του. Αν κάνετε το λάθος να «λυγίσετε» επειδή σας κούρασε, να ξέρετε ότι στο εξής θα επιστρατεύει την γκρίνια σε μόνιμη βάση για να παίρνει αυτό που θέλει.

Ρεαλιστικά, η γκρίνια δεν μπορεί να εκμηδενιστεί. Σίγουρα όμως θα κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη, ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές.


http://www.mother.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα