Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Αναστάτωση σε τουρισμό και εκδρομείς του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος -Ακυρώνονται πτήσεις λόγω απεργίας.

Αναστάτωση επικρατεί στους φορείς του τουριστικού κλάδου λόγω της απεργίας που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας το προσεχές τριήμερο. 

Οι εργαζόμενοι στην ΥΠΑ θα απεργήσουν την Κυριακή (από ώρα 00:01) και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος (μέχρι 00:00), καταγγέλλοντας «απαξίωση της ΥΠΑ απ' όλες τις κυβερνήσεις μέχρι σήμερα, σε όλους τους τομείς, αεροναυτιλία και αεροδρόμια», μια απεργία που θα έχει ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν πολλές πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού.

Σε εξώδικη δήλωση που έστειλαν στον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους φορείς, οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την εγκατάλειψη σε αεροδρόμια και αεροναυτιλία, ενώ ζητούν την κήρυξη της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης καθώς, όπως τονίζουν, η εύρυθμη και ασφαλής λειτουργία των αερομεταφορών τίθεται σε κίνδυνο ελλείψει χρηματοδότησης, λόγω υποστελέχωσης και οφειλών των δεδουλευμένων αμοιβών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες θα έχουν σειρά επαφών με κυβερνητικά στελέχη, σε μία προσπάθεια να εξευρεθεί λύση.

Ωστόσο, φορείς του τουριστικού κλάδου εκφράζουν την ανησυχία τους για τις επιπτώσεις που θα έχει στην αγορά η πραγματοποίηση της 48ωρης απεργίας και κάνουν έκκληση στους εργαζόμενους να επανεξετάσουν τη στάση τους, με την αντιπρόεδρο της Ενωσης Ξενοδόχων Σάμου, Δέσποινα Χατζηανδρέου να δηλώνει στο Mega ότι «ήδη ο κόσμος έχει ανησυχήσει και ακυρώνει αναγκαστικά τις κρατήσεις».  

http://www.iefimerida.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα