Τα Νέα μας

Τεράστιες ουρές, αξημέρωτα, έξω από τον «Άγιο Σάββα» για τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας.

Με τον πόλεμο να μαίνεται αμείωτος, τα ιερά λείψανα της Αγίας Βαρβάρας θα μεταφερθούν σήμερα το πρωί στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία της μεταφοράς θα ξεκινήσει αμέσως μετά την ολοκλήρωση της λειτουργίας στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας όπου βρίσκεται το ιερό λείψανο, γύρω στις 09:30.

Το ιερό λείψανο θα μεταφερθεί με όχημα της εκκλησίας στο νοσοκομείο και θα τοποθετηθεί στο παρεκκλήσι του νοσοκομείου έτσι ώστε να προσκυνήσει οποιοσδήποτε το επιθυμεί, τόσο οι συγγενείς των ασθενών, όσο και όποιος άλλος θέλει. Το λείψανο θα παραμείνει στον «Αγιο Σάββα» για περίπου δύο ώρες, μέχρι τις 12 το μεσημέρι, και στη συνέχεια θα επιστρέψει, με την ίδια διαδικασία, στην Αγία Βαρβάρα, όπου θα παραμείνει για προσκύνημα μέχρι τις 24 Μαΐου.

Δεν θα συνοδεύσει το λείψανο ο Κουρουμπλής

Ενώ αρχικές πληροφορίες ήθελαν τον υπουργό Υγείας να συνοδεύει το λείψανο στον «Άγιο Σάββα», προκαλώντας, μάλιστα, οξύτατες αντιδράσεις από την αρχή της εβδομάδας, τόσο των κομμάτων της αντιπολίτευσης, όσων και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, χθες ο Παναγιώτης Κουρουμπλής δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, αφού ο ίδιος θα βρίσκεται στη Γενεύη για ια μια διάσκεψη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.


http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θηλυκό.net Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Από το Blogger.
Published By Gooyaabi Templates