Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Τεράστιες ουρές, αξημέρωτα, έξω από τον «Άγιο Σάββα» για τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας.

Με τον πόλεμο να μαίνεται αμείωτος, τα ιερά λείψανα της Αγίας Βαρβάρας θα μεταφερθούν σήμερα το πρωί στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία της μεταφοράς θα ξεκινήσει αμέσως μετά την ολοκλήρωση της λειτουργίας στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας όπου βρίσκεται το ιερό λείψανο, γύρω στις 09:30.

Το ιερό λείψανο θα μεταφερθεί με όχημα της εκκλησίας στο νοσοκομείο και θα τοποθετηθεί στο παρεκκλήσι του νοσοκομείου έτσι ώστε να προσκυνήσει οποιοσδήποτε το επιθυμεί, τόσο οι συγγενείς των ασθενών, όσο και όποιος άλλος θέλει. Το λείψανο θα παραμείνει στον «Αγιο Σάββα» για περίπου δύο ώρες, μέχρι τις 12 το μεσημέρι, και στη συνέχεια θα επιστρέψει, με την ίδια διαδικασία, στην Αγία Βαρβάρα, όπου θα παραμείνει για προσκύνημα μέχρι τις 24 Μαΐου.

Δεν θα συνοδεύσει το λείψανο ο Κουρουμπλής

Ενώ αρχικές πληροφορίες ήθελαν τον υπουργό Υγείας να συνοδεύει το λείψανο στον «Άγιο Σάββα», προκαλώντας, μάλιστα, οξύτατες αντιδράσεις από την αρχή της εβδομάδας, τόσο των κομμάτων της αντιπολίτευσης, όσων και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, χθες ο Παναγιώτης Κουρουμπλής δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, αφού ο ίδιος θα βρίσκεται στη Γενεύη για ια μια διάσκεψη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.


http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα