Τα Νέα μας

Κλειστό το κέντρο της Αθήνας από τις συγκεντρώσεις.

Με κεντρικό αίτημα την επαναφορά των εργασιακών δικαιωμάτων πραγματοποιούν τα συνδικάτα συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, στις 11.00 το πρωί, στην πλατεία Κλαυθμώνος είναι προγραμματισμένη η απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Ξεχωριστή συγκέντρωση κάνει το ΠΑΜΕ από τις 10 το πρωί στο Σύνταγμα και στον Πειραιά στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Η έξοδος από τα μνημόνια και η ρήξη με την ΕΕ είναι το μήνυμα της Εργατικής Πρωτομαγιάς, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα. Η Εργατική Πρωτομαγιά μάς δείχνει τον δρόμο έξω από τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους, δήλωσε προσερχόμενος στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, στην πλατεία Συντάγματος, ο κ. Κουτσούμπας. Πρόσθεσε ότι η Εργατική Πρωτομαγιά μάς δείχνει τον δρόμο της ανάπτυξης του εργατικού αγώνα για τις αμοιβές των εργαζομένων και τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, και της ρήξης με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία του.

Το κέντρο της Αθήνας είναι κλειστό και η Τροχαία έχει λάβει έκτακτα μέτρα.

Στη Θεσσαλονίκη, ο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί συγκέντρωση από τις 10.30 το πρωί στην πλατεία Αριστοτέλους. Θα ακολουθήσει πορεία με κατάληξη το Μνημείο του Εργάτη, μπροστά στο ΕΚΘ, όπου θα γίνει κατάθεση στεφανιών.

Ξεχωριστή συγκέντρωση, στις 10 το πρωί, στο άγαλμα του Βενιζέλου πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ και θα ακολουθήσει πορεία.


http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θηλυκό.net Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Από το Blogger.
Published By Gooyaabi Templates