Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Καθηγητής παραδίδει μάθημα κρατώντας ένα μωρό.

Ένας καθηγητής από το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, όταν άκουσε το μωρό μιας νεαρής φοιτήτριας να κλαίει εν ώρα διάλεξης, το αγκάλιασε και συνέχισε την παράδοση, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Ο Sydney Engelberg, την ώρα της διδασκαλίας, άκουσε το μωρό μιας νεαρής φοιτήτριας να κλαίει. Εκείνος αντί να προβεί σε κάποια παρατήρηση, αγκάλιασε το μωρό, το καθησύχασε και συνέχισε το λειτούργημα του καθηγητή, ενώ δεν άφησε τη φοιτήτρια να φύγει από την αίθουσα.

Ο κύριος Engelberg πέρα από καθηγητής είναι και βετεράνος με τα παιδιά, καθώς ο ίδιος έχει 4 παιδιά και 5 εγγόνια. Η χειρονομία του εκτός από συγκινητική είναι και μία κίνηση έμπνευσης.

Ένας από τους φοιτητές του δεν έχασε την ευκαιρία και θέλησε να απαθανατίσει το συμβάν. Έτσι, λοιπόν, φωτογράφισε τον καθηγητή μαζί με το μωρό, να δίνουν το δικό τους μάθημα.

Οι φωτογραφίες ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο μέσα από το διαδίκτυο, και από τότε ο κύριος Engelberg έγινε ένας star. Όπως δηλώνει η γυναίκα του, Fredi Siskind Engelberg: "έχει λάβει ακόμη και ερωτικά γράμματα από τότε".

Η κόρη του καθηγητή, Sarit Fishbaine, αποκαλύπτει ότι ο πατέρας της επιτρέπει πάντα στις φοιτήτριες μητέρες να φέρνουν στις διαλέξεις τα παιδιά τους.

"Ο πατέρας μου διδάσκει σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα, οπότε έχει και μαθητές μεγαλύτερους σε ηλικία. Υπάρχουν πολλές νέες μαμάδες και πολλές από αυτές έχουν μικρά μωρά. Τις ενθαρρύνει να τα φέρνουν στην τάξη, αλλά και να τα ταΐζουν έτσι ώστε να μη χάνουν το μάθημα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι φωτογραφίες του καθηγητή Engelberg που έχουν κοινοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουν αποσπάσει.

Ο καθηγητής Sydney Engelberg μετέδωσε ένα δυνατό μήνυμα. Πάνω από όλα είναι άνθρωπος.


http://www.pathfinder.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα