Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Γιατί τα παιδιά αγαπούν τον παππού και τη γιαγιά.

Είναι γνωστή η αγάπη των παιδιών για τους «παππούδες» τους. Η εξήγηση δεν είναι τόσο απλή, όσο κι αν θεωρείτε ότι γνωρίζετε τους λόγους της ιδιαίτερης αυτής σχέσης.

Είναι πάντα πρόθυμοι: υπάρχουν περιπτώσεις που οι γονείς λένε και κάποια «όχι» στο παιδί για να μην το κακομαθαίνουν. Ο παππούς και η γιαγιά ποτέ!

Είναι σοφοί: τα παιδιά εντυπωσιάζονται επειδή πάντα έχουν να τους διηγηθούν απίστευτες ιστορίες και δίνουν την εντύπωση ότι ξέρουν τα πάντα.

Δεν τα μαλώνουν: του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου, λέει ο θυμόσοφος λαός. Τόσο πολύ αγαπούν τα εγγόνια τους που δεν τους γίνονται ποτέ δυσάρεστοι!

Λένε ιστορίες για τους γονείς τους: πάντα αρέσουν στα εγγόνια να ακούν από το στόμα των «παππούδων» άγνωστες ιστορίες για τα παιδικά χρόνια της μαμάς ή του μπαμπά.

Δίνουν λεφτά και δώρα: από τους πιο βασικούς λόγους που τα παιδάκια περιμένουν πώς και πώς να πάνε οικογενειακώς στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς.

Με μια φράση, τα παιδάκια αγαπούν τους «παππούδες» γιατί τα κάνουν να νιώθουν ότι όλο το σύμπαν περιστρέφεται γύρω τους!


http://www.mother.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα