Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Αύξηση διαρρήξεων στα φαρμακεία -Aρπάζουν κυρίως μπουκάλια κολλαγόνου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η νέα στήλη που εγκαινίασε στην ιστοσελίδα του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αθηνών με τα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, από τα 18 περιστατικά με διαρρήξεις, κλοπές και ληστείες εις βάρος φαρμακείων της Αττικής, που αναφέρονται στο «δελτίο κλοπών» που έχει εγκαινιάσει μέσα από την ιστοσελίδα του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής το τελευταίο διάστημα, τρία είχαν ως «στόχο» μπουκάλια κολλαγόνου. Μάλιστα, σε μία από αυτές τις περιπτώσεις οι κλέφτες επιχείρησαν να αρπάξουν κι ένα μεγάλο κουτί αδυνατιστικού...

Το πιθανότερο είναι πως το κολλαγόνο καταλήγει είτε στο εξωτερικό είτε στα παράνομα  ηλεκτρονικά καταστήματα πώλησης που λειτουργούν στη χώρα μας. Η στήλη στην ιστοσελίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου αναφέρει συγκεκριμένα περιστατικά με ακρίβεια. Για παράδειγμα -γράφει η Καθημερινή-  φαρμακοποιός, πάλι από την περιοχή της Ηλιούπολης, ενημέρωσε ότι δύο άγνωστοι άνδρες εισήλθαν εντός του φαρμακείου και αφαίρεσαν, υπό την απειλή πιστολιού, 350 ευρώ από το ταμείο και 30 ευρώ από το πορτοφόλι του, ενώ άλλο μέλος του ΦΣΑ, που διατηρεί φαρμακείο στην Καλλιθέα, ενημέρωσε ότι άγνωστοι διέρρηξαν την κλειδαριά της εισόδου του φαρμακείου του και αφαίρεσαν μεταλλικό κιβώτιο με φάρμακα με ναρκωτικές ουσίες αλλά και φάρμακα, συνολικής αξίας περίπου 7.000 ευρώ.
 

Ανάμεσα στα περιστατικά και το ακόλουθο: «Αλλοδαπός γύρω στα 45, αδύνατος με λίγο γένι και μουστάκι, αποπειράθηκε να κλέψει από φαρμακείο στον Βύρωνα δύο καλλυντικές κρέμες μέσα στο μαύρο μπουφάν που κρατούσε στο χέρι του. Αργότερα, η αστυνομία βρήκε πάνω του διάφορα είδη φαρμακείου, προφανώς από άλλα φαρμακεία».

«Τον τελευταίο χρόνο έχουν αυξηθεί τα περιστατικά κλοπών και κυρίως ένοπλων ληστειών στα φαρμακεία. Το φαινόμενο έχει πάρει πολύ άσχημη τροπή», αναφέρει στην Καθημερινή ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του ΦΣΑ, Κωνσταντίνος Λουράντος.


http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα