Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Ποια καλλυντικά δεν πρέπει να μοιραζόμαστε.

Είναι συχνό φαινόμενο να ανταλλάζουμε ρούχα και καλλυντικά με τις φίλες μας. Υπάρχουν όμως κάποια που δεν πρέπει να μοιραστείτε ξανά.

Το τσιμπιδάκι φρυδιών: Αν προκληθεί κάποια αιμορραγία επειδή τραβήξατε απότομα μία τρίχα, μπορεί να μολύνει το τσιμπιδάκι και αυτόματα να μολύνει τον επόμενο που θα το χρησιμοποιήσει. Κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε, ρίξτε λίγο οινόπνευμα.

Τα σφουγγαράκια του μακιγιάζ: Οι μεγαλύτεροι «εχθροί». Τα απαλά σφουγγαράκια, ιδίως όταν είναι βρεγμένα, δημιουργούν το τέλειο περιβάλλον που αναπαράγει μύκητες και βακτήρια, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να προκληθεί σοβαρή μόλυνση στο πρόσωπο. Πολύτιμη συμβουλή: Πλύντε το σφουγγαράκι σας μία φορά την εβδομάδα με ζεστό νερό και σαμπουάν και αφήστε το να στεγνώσει σε έναν καλά αεριζόμενο χώρο.

Μάσκαρα: Τα βλέφαρα και οι βλεφαρίδες είναι φιλόξενη πηγή βακτηρίων, που μπορεί να μετατρέψει τη μάσκαρα στον τέλειο «μεσάζοντα» για μολύνσεις που, στην καλύτερη περίπτωση, θα ερεθίσουν τα μάτια σας και στη χειρότερη θα δημιουργήσουν σοβαρή μόλυνση.

Lip Gloss: Δηλώνουμε όλες ένοχες, αφού τουλάχιστον μία φορά έχουμε ανταλλάξει lip gloss με τη φίλη μας. Οποιοδήποτε προϊόν που αγγίζει απευθείας τα χείλη, μπορεί να αποτελέσει πηγή μόλυνσης. Όταν δε μιλάμε για κολλώδη lip gloss, το μικρόβιο δε θα αργήσει να περάσει.

Τα βαζάκια με κρέμες: Τα ανοιχτά βαζάκια αυξάνουν έτσι κι αλλιώς τις πιθανότητες μόλυνσης, που σημαίνει βακτήρια και μύκητες, μιας και δεν έχουν αεροστεγή συσκευασία. Φανταστείτε τι συμβαίνει όταν περισσότερα δάχτυλα από τα δικά σας βουτηχτούν μέσα στην εκάστοτε κρέμα. Το πιθανότερο είναι πως τα χέρια της φίλης σας θα μεταφέρουν βακτήρια από το πρόσωπο της, μέσα στην αγαπημένη σας κρέμα. Και είπαμε, δεν παίζουμε με το πρόσωπο.


http://www.mother.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα