Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Λήγει σήμερα η ρύθμιση των 100 δόσεων.

Λήγει σήμερα η παράταση ενός μηνός που είχε δοθεί από το υπουργείο Οικονομικών για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 100 δόσεις.

Όπως ενημέρωσε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, το Taxis θα κλείσει τη σχετική εφαρμογή σήμερα τα μεσάνυχτα, καθώς δεν υπάρχει περιθώριο για νέα παράταση.

Αυτό σημαίνει ότι οι οφειλέτες του δημοσίου έχουν χρονικό περιθώριο μέχρι σήμερα το βράδυ για να υπαχθούν στην ευνοϊκή ρύθμιση.

Μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί περισσότερες από 850.000 αιτήσεις από φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις για υπαγωγή σε αυτή. Συνολικά έχουν ρυθμισθεί οφειλές ύψους 5 δισ. ευρώ χρέη και στα ταμεία του Δημοσίου έχουν μπει περίπου 410 εκατ. ευρώ.

Στο 5μηνο Ιανουαρίου – Μαΐου εισπράχθηκαν 571 εκατ. ευρώ μέσω ρυθμίσεων και κατασχέσεων από τα νέα ληξιπρόθεσμα (αυτά που δημιουργήθηκαν εντός του 2015) και 870 εκατ. ευρώ από τα παλαιά, ενώ διαγράφηκαν ως ανεπίδεκτα είσπραξης χρέη ύψους 300 εκατ. ευρώ.

Όπως έχει ενημερώσει το υπουργείο Οικονομικών και η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, από την επόμενη εβδομάδα θα ενεργοποιηθούν ξανά τα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης (κατασχέσεις κινητής και ακίνητης περιουσίας) για όσους έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο, ενώ θα επικεντρωθούν στους μεγαλοοφειλέτες.

Σε σύνολο πάντως 6.500 μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου με χρέη πάνω από 1 εκατ. ευρώ στη ρύθμιση υπάχθηκαν μόλις οι 200.

http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα