Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Άστρα - Σάββατο 13 Ιουνίου 2015ΚΡΙΟΣ
Θα πρέπει να προσαρμοστείτε στους γρήγορους ρυθμούς που απαιτούν οι δραστηριότητές σας. Οι ανοιχτές συζητήσεις θα σας χαλαρώσουν, γι’ αυτό βάλτε σε τάξη τα θέματα που σας απασχολούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Για να επιβάλλετε τις απόψεις σας δε χρειάζεται να απορρίπτετε τις ιδέες των άλλων. Εάν για να ακούτε το ένστικτό σας πρέπει να φτάνετε στα άκρα, καλύτερα αποφύγετε το.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσπαθήστε να είστε σωστοί απέναντι στους άλλους, καθώς οι τύψεις δεν οδηγούν πουθενά. Σε θέματα που θα αφορούν το συναισθηματικό σας τομέα αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια μικρή εκδρομή μακριά από το χώρο που κινείστε θα σας δώσει κουράγιο για να συνεχίσετε. Μην αναθέσετε δουλειές που θεωρείτε σοβαρές και δύσκολες σε αμελείς ανθρώπους.

ΛΕΩΝ
Προσαρμοστείτε όσο μπορείτε στο περιβάλλον, ακόμα και αν είναι λιγότερο πρακτικό από το δικό σας. Η δυναμική σας παρουσία είναι αφοπλιστική μπροστά στη μετριοπαθή στάση των γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προς το παρόν αφήστε στην άκρη επιπολαιότητες συναισθηματικού περιεχομένου. Πειθαρχήστε σε θέματα που αφορούν τον εργασιακό σας χώρο και τις επιθυμίες των συνεργατών σας.

ΖΥΓΟΣ
Πριν κάνετε κάποιες προτάσεις, ολοκληρώστε τις σκέψεις σας. Οι οριακές αποφάσεις που θα πάρετε θα σας οδηγήσουν στις προσδοκίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εάν θέλετε να προβείτε σε αλλαγές ξεκινήστε κάνοντάς τις στο χώρο που κινείστε και ζείτε. Για να ξεπεραστεί η κρίση που περνάει το ταίρι σας χρειάζεστε επειγόντως διάλογο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Παλέψτε για την ελευθερία σας, αλλά όχι αναθέτοντας δικές σας ευθύνες σε άλλους. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε μια αντιπαράθεση μέσα στον εργασιακό σας χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι βιαστικές κινήσεις είναι σίγουρο πως δε θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα. Μην ασκήσετε υπερβολικό έλεγχο στους συνεργάτες ή στους υφιστάμενους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η παρουσία ενός φίλου σας σε μια αντιπαράθεση θα είναι καταλυτική. Όταν ακούτε να γίνονται πικρόχολο σχόλια δε χρειάζεται και να τα μεταφέρετε.

ΙΧΘΥΣ
Οι επαφές προβλέπεται να είναι ευχάριστες, απαλλαγμένες από ανασταλτικές ιδέες και προκαταλήψεις και σε αυτό θα σας βοηθήσει η εμπειρία, ασχέτως εάν σε μερικές πιεστήκατε λίγο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα