Τα Νέα μας

Οι 6 χρήσεις της βότκας.

Μπορεί η βότκα να είναι ένα από τα δημοφιλέστερα ποτά και κάθε γουλιά της να σας συντροφεύει στις εξόδους σας, όμως, δεν είναι χρήσιμη μόνο το βράδυ.

Το αγαπημένο ποτό των Ρώσων αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για τις δουλειές του σπιτιού και θα σας λύσει τα χέρια, εάν παραδείγματος χάρη θέλετε να διώξετε τις ασχημές μυρωδιές από το αγαπημένο σας ρούχο, που δεν προλαβαίνετε να πλύνετε.
  1. Αντί για καθαριστικά σπρέι τζαμιών χρησιμοποιήστε λίγη αραιωμένη βότκα, και σκουπίστε με ένα πανί που δεν αφήνει χνούδι.
  2. Βάλτε τέλος στα υπολείμματα σαπουνιού και τα στίγματα από το «σκληρό» νερό με ένα εμποτισμένο μαλακό πανί με βότκα.
  3. Αν τα ρούχα σας μυρίζουν και δεν προλαβαίνετε να τα πλύνετε ή να τα κρεμάσετε έξω, αραιώστε λίγη από αυτή με νερό και βάλτε το μείγμα σε ένα βαποριζατέρ. Ψεκάστε το ρούχο και αμέσως θα δείτε την μυρωδιά να έχει εξαφανιστεί. Το ίδιο ισχύει και για τα παπούτσια σας.
  4. Για να απαλλαγείτε από την σκουριασμένες βίδες, αφήστε τις για λίγες ώρες μέσα στο ποτό.
  5. Αν λατρεύετε τα λουλούδια στα βάζα και θέλετε να παρατείνετε λίγο ακόμα τη ζωή τους, ανακατέψτε λίγες σταγόνες βότκα με ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη και ρίξτε το στο βάζο. Ετσι, αναστέλλετε την παραγωγή αιθυλενίου, το οποίο κάνει τα λουλούδια να μαραίνονται.
  6. Για τους επίμονους λεκέδες από μελάνι, γρασίδι και τρόφιμα, βουτήξτε ένα καθαρό πανί σε βότκα και τρίψτε το ύφασμα.
 
http://www.iefimerida.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θηλυκό.net Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Από το Blogger.
Published By Gooyaabi Templates