Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Τι να μην κάνεις με τα κοσμήματα σου.

Εάν είσαι γυναίκα, τα κοσμήματα σου μάλλον θα είναι από τα αγαπημένα σου αξεσουάρ. 

Είτε πρόκειται για τα καθημερινά που φοράς κάθε μέρα, είτε για τα εντυπωσιακά βραδινά σου κοσμήματα, πρέπει να μάθεις τι δεν πρέπει να κάνεις προκειμένου να μην τα καταστρέψεις.
  • Μην τα φοράς όλη την ώρα. Συνήθως μπαίνεις στον πειρασμό να φοράς τα αγαπημένα σου κοσμήματα κάθε μέρα. Κι ακόμα κι αν τα φοράς κάθε μέρα, μην τα φοράς όλη την ώρα. Για να προστατέψεις τα κοσμήματά σου απόφυγε να τα φοράς όταν κοιμάσαι, όταν πλένεις τα πιάτα, όταν ζωγραφίζεις και γενικά όταν εργάζεσαι με τα χέρια σου.
  • Μην τα φοράς όταν κάνεις μπάνιο ή κολυμπάς. Το νερό καταστρέφει τα περισσότερα κοσμήματα. Κι αν όχι τόσο το νερό από μόνο του, σίγουρα όταν συνοδεύεται με χλώριο ή αλάτι. Απόφυγε να κάνεις μπάνιο ή να κολυμπάς φορώντας τα κοσμήματά σου.
  • Μην αφαιρείς τα δαχτυλίδια σου πιέζοντας την πέτρα σου. Συνήθως όταν δυσκολεύεσαι να αφαιρέσεις ένα στενό δαχτυλίδι, θα το τραβήξεις πιέζοντας την πέτρα του. Αυτό που δεν γνώριζες όμως είναι ότι με αυτό τον τρόπο η πέτρα χαλαρώνει και είναι πολύ πιο εύκολο να φύγει κάποια στιγμή. Αν δυσκολεύσαι να βγάλεις το δαχτυλίδι σου, τράβηξέ το σιγά σιγά με πολύ προσοχή.

http://ipop.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα