Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Το ελληνικό σχέδιο για την επόμενη μέρα.

Το πέρασμα από την ύφεση στην οικονομική σταθερότητα με την αντιμετώπιση των βασικών αιτιών που αναπαράγουν την κρίση, έχει επεξεργαστεί η κυβέρνηση και συζητεί με τους δανειστές. 
Σύμφωνα με το σχέδιο, μέσα στον μήνα και ει δυνατόν μέχρι τη σύνοδο κορυφής στις 11 - 12.6 θα πρέπει να συνυπογραφεί μια συνολική συμφωνία που θα περιλαμβάνει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και προϋποθέσεις αφενός για να θεωρηθεί λήξαν το υφιστάμενο πρόγραμμα, αφετέρου για να αντιμετωπιστεί το ζήτημα του χρέους και να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση ενός επενδυτικού προγράμματος. Η υλοποίηση των δεσμεύσεων, σύμφωνα με δημοσίευμα της Αυγής, που θα αναλάβουν και οι δύο πλευρές μπορεί να γίνει κλιμακωτά, βήμα - βήμα, με ορίζοντα τον Μάρτιο του 2016, οπότε ολοκληρώνεται η συμμετοχή του ΔΝΤ στο υφιστάμενο πρόγραμμα.
Νέα συμφωνία
Στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας που προτείνει η ελληνική κυβέρνηση στους δανειστές της χώρας επιχειρείται η υπέρβαση της αξιολόγησης του τρέχοντος προγράμματος, με σαφές χρονοδιάγραμμα το οποίο ολοκληρώνεται τον Μάρτιο του 2016, δηλαδή στη λήξη της σύμβασης με το ΔΝΤ.
Μια νέα συμφωνία με ορίζοντα τον Μάρτιο του 2016, που θα δίνει οριστική λύση και θα οδηγεί στην άρση του αδιεξόδου, του μαρτυρίου της σταγόνας, της οικονομικής ασφυξίας και της ατέρμονης συζήτησης για τη χρηματοδότηση της χώρας, σύμφωνα με το Εθνος, έχει σχεδιάσει και προτείνει η κυβέρνηση στους εταίρους.

http://www.sofokleousin.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα