Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Συγκέντρωση σήμερα στο Σύνταγμα υπέρ της παραμονής στο ευρώ.


Μια μέρα μετά τη χθεσινή συγκέντρωση κατά της λιτότητας, η οποία δεν είχε την ανταπόκριση που ανέμεναν οι διοργανωτές, διοργανώνεται σήμερα στο ίδιο σημείο συγκέντρωση υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ. 

Η συγκέντρωση υπέρ του ευρώ διοργανώθηκε μέσω των social media, με αποστολή ενημερωτικού υλικού σε περισσότερους από 30.000 χρήστες. Το σύνθημα των διαδηλωτών απόψε θα είναι «Μένουμε Ευρώπη», καθώς, όπως σημειώνει η ομάδα των διοργανωτών της συγκέντρωσης, ο στόχος τους είναι να καταθέσουν «την αγωνία και τη διαμαρτυρία μιας μεγάλης μερίδας πολιτών για την κατάληξη της διαπραγμάτευσης».

Η συγκέντρωση αυτή γίνεται σε απάντηση αυτής που έγινε χθες κατά της λιτότηας με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και στην οποία έδωσαν το παρόν 5.000 πολίτες, με μεγάλο ποσοστό των συγκεντρωμένων να είναι άνω των 55 ετών. 

Στάζει χολή η Αυγή για τη σημερινή συγκέντρωση 

Η μικρή ανταπόκριση του κόσμου στην χθεσινή διαδήλωση στήριξης στον ΣΥΡΙΖΑ δυσαρέστησε τα στελέχη του κόμματος και απογοήτευσε πολλούς. Ο διευθυντής της Αυγής Βασίλης Μουλόπουλος, μάλιστα, προσπαθεί να ακυρώσει τη σημερινή ευρωπαϊκή διαδήλωση και προκαταλαμβάνει ότι σε αυτή  θα δώσουν το παρόν πλούσιοι για να διεκδικήσουν, όπως γράφει «έναν κόσμο χωρίς φτωχούς». Το άρθρο του κ. Μουλόπουλου έχει τίτλο «Το Tea Party πάει Σύνταγμα».

http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα