Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Από Δευτέρα όλες οι τράπεζες ανοιχτές.

Την επαναλειτουργία των τραπεζών τη Δευτέρα επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας.

«Από τη Δευτέρα διευρύνονται οι τραπεζικές υπηρεσίες. Όλες οι τράπεζες είναι ανοιχτές, οι πολίτες μπορούν να κάνουν ένα σύνολο εργασιών, με τη διαφορά πως δεν θα μπορούν να κάνουν ανάληψη πέραν των 60€», τόνισε ο κ. Μάρδας μιλώντας στην ΕΡΤ και στη συνέχεια εξήγησε πως «αν ένας πολίτης δεν πάρει 60 ευρώ τη Δευτέρα από το ΑΤΜ, μπορεί να πάρει 120 την Τρίτη».

«Μπορείτε να καταθέτετε επιταγές και τα χρήματα θα πιστωθούν στον λογαριασμό σας. Για όσες έχουν λήξει, η Δευτέρα είναι η πρώτη μέρα. Ολες οι εταιρίες ό,τι συνάλλαγμα εισάγουν, μπορούν να το τραβήξουν κατά 90% χωρίς διαδικασίες», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με το ζήτημα των θυρίδων λέγοντας ότι «δεν υφίσταται πρόβλημα λειτουργίας των θυρίδων - Μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει με τη θυρίδα του».

Οσον αφορά τους συνταξιούχους δήλωσε πως η ταλαιπωρία τους θα είναι μικρότερη, καθώς θα είναι ανοικτά όλα τα ταμεία, ωστόσο θα παίρνουν πάλι μόνο 120 ευρώ.

«Συζητάμε το ενδεχόμενο να παίρνουν μεγαλύτερα ποσά οι συνταξιούχοι, όπως κάνουμε και με τα σωρευτικά 60άρια», προσέθεσε.
http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα