Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Πρωτοβουλίες του ΠΦΣ για ομαλή διακίνηση φαρμάκων στην αγορά.

Σειρά πρωτοβουλιών για τη διασφάλιση της συνέχισης της ομαλής λειτουργίας της διακίνησης φαρμάκου στην αγορά αναλαμβάνει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος σε συνεργασία και με τους υπόλοιπους φορείς.
Αύριο, Τετάρτη 8 Ιουλίου, έχει προγραμματισθεί συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, Δημήτρη Κοντό, προκειμένου να εξεταστεί το θέμα των πληρωμών των φαρμακείων.
Αμέσως μετά, το προεδρείο του ΠΦΣ θα συναντηθεί με την αναπληρώτρια υπουργό οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, ενώ έχει ζητήσει συνάντηση και με τον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα.
« Η συστράτευση όλων των θεσμικών οργάνων διακίνησης του φαρμάκου στην αγορά είναι απαραίτητη», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΦΣ, Κωνσταντίνος Λουράντος.
«Μέχρι σήμερα, χάρη στις προσπάθειες της βιομηχανίας των φαρμακαποθηκών και των φαρμακοποιών, αλλά και του κόσμου που ανταποκρίθηκε ψύχραιμα στις κρίσιμες αυτές ώρες, η αγορά λειτούργησε ομαλά. Οι προσπάθειες όλων μας επικεντρώνονται στο να διατηρηθεί αυτή η κατάσταση», συμπλήρωσε ο κ. Λουράντος. 
Στo πλαίσιo αυτής της προσπάθειας, ο Π.Φ.Σ. έχει αποστείλει πρόσκληση προς το Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας, την Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδας, τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φαρμακαποθηκαρίων, τον ΕΟΠΥΥ, τον ΕΟΦ και τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο για την πραγματοποίηση σύσκεψης, την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στις 2 το μεσημέρι, στα γραφεία του ΠΦΣ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα