Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Η Ελλάδα σε Τροχιά Νέας Εποχής - του Στέλιου Μπρατσόλη

Στις 25 Γενάρη 2015 η Αριστερά , με βασική και κυρίαρχη έκφραση τον ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές και επιλέγοντας κατά πως εκτίμησε , συμμάχους έγινε για πρώτη φορά στην Χώρα μας ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Είναι μια Ιστορική  Στροφή στην Σύγχρονη Ελληνική Πραγματικότητα , που η αντανάκλαση της δεν έχει ακόμη Καταμετρηθεί..
Είναι  μεγάλης πολίτικης διάστασης ,το γεγονός ότι μεγάλα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας ξεπέρασαν , φόβους , δισταγμούς , επιφυλάξεις και κάθε λογής προκαταλήψεις - έκαναν το ΒΗΜΑ και ουσιαστικά 'ΕΠΕΒΑΛΑΝ ..' την Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβερνητική Εξουσία...
Στους σχεδόν έξη μήνες Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην Χωρά μας , 'Είδαμε Πολλά ..' αν όχι Όλα..
Το Ισοζύγιο , κρίνεται Θετικό . και οφείλεται  κυρίως , στην Χαρισματική πολιτική Προσωπικότητα του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα , που λειτούργησε τις Περισσότερες φορές ως  ο ! καθοριστικός ,καταλύτης - επιδιορθώνοντας ..και  'κοντρολάροντας ' πολλές Αρρυθμίες ,Αντιφάσεις ,Υπερβολές  αλλά και Εμμονές ..του κυβερνητικού Επιτελείου του.
Έχει σημασία να σημειωθεί ..,οτι ήταν , είναι (..και θα εξακολουθήσουν ..για πολύ ακόμη..να υφίστανται ) οι εγγενείς , ενυπάρχουσες στρεβλώσεις και παθογένειες λειτουργίας του  πολίτικου μας συστήματος , που ο Πολίτης , αυτός που ' εντάσσεται στην ευρύτερη έννοια ΛΑΟΣ ' ..βίωσε και συμπεριφέρθηκε  σε όλο αυτό το διάστημα  με μνημειώδη Ανοχή και κατανόηση .., αποδεικνύοντας ότι η πολιτική επιλογή στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι ' αναλαμπή '..ούτε κατά τα φαινόμενα ..και Προσωρινή ..
Ο ΣΥΡΙΖΑ , πήρε όλη  την 'καυτή πατάτα ..' που φυσικά και δεν δημιούργησε η Αριστερά στην Μεταπολιτευτική Ελλάδα (..άσχετα αν για την ιστορία ..έχει μερίδιο ευθύνης ..για το πως διαχειρίστηκε ..στις παρεμβάσεις  της στην ισορροπία : Δικαιώματα/Υποχρεώσεις..) ..και πήγε σε μια όντως ΔΥΣΚΟΛΗ , ΣΥΝΘΕΤΗ , ΣΚΛΗΡΗ , ΑΡΙΘΜΟΜΕΤΡΟΥΜΕΝΗ  ..από πλευράς των Δανειστών  μας Διαπραγμάτευση..
Η 'Βαθιά Μπαλιά Υψηλού Ρίσκου '..που έκανε ο Τσίπρας , Προκηρύσσοντας , Πραγματοποιώντας και Κερδίζοντας ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ! Δημοψηφιστικά και με σχεδόν  62 %  το ΟΧΙ της Κάλπης  , απέναντι στην Ακαμψία των Ευρωπαίων Εταίρων μας ,αλλάζει Θεαματικά την Ελληνική Πραγματικότητα , βάζοντας την σε Νέα Τροχιά και ταυτόχρονα θέτει σοβαρές προδιαγραφές..προοπτικής Πανευρωπαϊκής Παρέμβασης ..
Ο πρωθυπουργός , στην μεγάλη συγκέντρωση του Συντάγματος της περασμένης παρασκευής ,έκανε μια σημειολογική φορτισμένη σημείωση που συγκίνησε και συνέγειρε .., τον Ελληνικό Λαό ..
..' Θα Κερδίσουμε δήλωσε .., Γιατί Έχουμε το Δίκιο ..με το Μέρος μας..'
Αποθεώθηκε .., Συγκίνησε , Μίλησε στο (.. Παγκόσμια δυσεύρετο ) Συναισθηματισμό του Έλληνα και της Ελληνίδας ..και Κέρδισε κάνοντας διπλό ' ΜΑΤ '..Πολλαπλάσιας Άξιας , μέσα σε σχεδόν ένα εξάμηνο , ξεπερνώντας όλα τα Αρνητικά ντεκαβανταζ..ειδικά των τελευταίων 10 ημερών..

Και Τώρα Τι ..?
-----------------------
Μπήκαμε  πλέον σε μια Νέα Τροχιά , σε μια Νέα Εποχή για την Ελλάδα και τους Πολίτες της ..
Διαφωνώ απόλυτα ότι ο Τσίπας .., κέρδισε το Δημοψήφισμα Δημαγωγικά ..
Δεν Κερδίζεις ΠΟΤΕ ..! αν δεν υπάρχει η Αντικειμενική βάση .., να Κερδίσεις ..
Ο Τσίπρας κατόρθωσε και Κατορθώνει .., Δικαίως ..απ ' ότι Αποδεικνύεται  να Εμπνέει μεγάλα τμήματα της ελληνικής Κοινωνίας , που έχουν ήδη αφήσει 'στο πάγκο '..πρόσωπα , παλαιότερο πολιτικό προσωπικό και πλοκές .., που τον έχουν 'θίξει  τον έχουν Πειράξει '  αλλά και κουράσει .., από κάθε Άποψη..
Ο Τσίπρας είναι ο Κυρίαρχος του Παιχνιδιού.., αλλά δεν 'Πρέπει να Μεθύσει..'
Το Σοφό κριτήριο του Λαϊκού Παράγοντα , επικροτεί και στηρίζει..χωρίς δεύτερη σκέψη .., αυτόν 'που είναι πάνω στ' άλογο ..' αλλά δεν πατά το κεφάλι του ηττημένου .., ούτε τον χλευάζει ..- απλά θέτει .., εκείνος ολοκληρωμένα και θα'λεγα ..και μεγαλόψυχα τους νέους ορούς του Πολίτικου Τοπίου  που πρόεκυψαν , με την έγκριση της κάλπης ..κάνοντας προοπτικά συμμάχους του ..ακόμη και μέρος .., από τους αντίπαλους του ..


Ο νέος Κυβερνητικός Σχεδιασμός ..
--------------------------------------------------
Η Κυβέρνηση και ο Τσίπρας .., Χρειάζεται να αποφύγουν ' σαν το διάολο με το λιβάνι .' τους  Χαρακτηρισμούς , τους Λεκτικούς προπηλακισμούς ( ..ακόμα και αν προκαλούνται ) και τις Βεβαιότητες ..σε κάθε τομέα ..
Η κρίση ..και η προσδοκία και η εμπιστοσύνη  της κοινωνίας με το 62 %  του ψήφου της .., θα έχει πλέον 2 αναγνώσεις ..
Ένας Λαϊκός στίχος .., άδει ..: ¨' ο ίδιος Άνθρωπος που με γοητευσε .., ο ίδιος Άνθρωπος μ' απογοήτευσε ..'
Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει πλέον να σχεδιάσει - χωρίς ταλαντεύσεις ..- τα βήματα του συνολικού Αναπτυξιακού Ελληνικού Οικονομικού Μετώπου 'Μακράς Πνοής '..
Ακόμη και η Διαπραγμάτευση ,η συμφωνία με τους δανειστές , η απομειωση του χρέους και ότι  άλλο σχετικό  δη .., να μην πάει καλά..η όπως θα θέλαμε η επιδιώκαμε .., η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ΟΦΕΙΛΕΙ και ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΠΛΕΟΝ , να βάλει την Χώρα σε αυτή την απαιτούμενη από τα Πράγματα ..ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ .., Αλλιώς ..,ΟΧΙ ΘΑ 'Πτωχεύσουμε - Πτωχεύσουμε ..' , αλλά θα Πεινάσουμε ..
Αυτό είναι το Μεγάλο ΣΤΟΙΧΗΜΑ ! &  η βαθύτερη Εντολή του 62 % του Ελληνικού Λαού. ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ , άνοιξε το 'Παιχνίδι ' εκεί που ο λαός μας , οι Πολίτες του , η πολυτάλαντη ιδιοσυγκρασία μας , μπορεί να κάνει θαύματα ..
Είμαστε Έξυπνοι ! Ικανοί ! Δημιουργικοί ! Μαχητικοί ! Αλληλέγγυοι ! αλλά και ενιοτε ' Μπαγαπόντηδες'..
Βαλε όρους ! Σχεδίασε πλάνο Ανάπτυξης της Πρωτογενούς Παραγωγής , στην γεωργία , στην Αλιεία , στην Πληροφορική , στην Μεταποίηση ,  στην καινοτομία , στην αξιοποίηση της τεράστιας πολιτιστικής μας ταυτότητας και κληρονομιάς ..
Σχεδίασε στον Τουρισμό , στην ποιότητα των υπηρεσιών του , 'εκμεταλλευόμενος ' τις 200 ετήσιες μέρες του ήλιου μας και της ευλογημένης από τον ' ύψιστο ..' Χώρας μας.
Η χώρα μας είναι ΑΚΡΙΒΗ ..! ΑΚΡΙΒΑ , πρέπει και να την γεύονται ..αυτοί που την επισκέπτονται αλλά και αυτοί που την επιθυμούν..
ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ , βαλε και  καλλιέργησε στη Νέα Γενιά ,το σπόρο : ' Από την Ελλάδα σε όλο το Κόσμο .., με Βάση τη Πατρίδα μας ..' κι όχι τη βάση για το όποιο 'Ορισμένο ' αντικειμενικά Δημόσιο .., που Μουδιάζει τα Φτερά , το Μυαλό ..και αντί για Φαντασία στη Ζωή .., παράγει Οροφή ..στη Διαδρομή των βημάτων τους ..
Αυτή Θα'ναι η μεγάλη σου ΕΚΤΙΝΑΞΗ ..ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ και ΣΥΡΙΖΑ .., Αιφνιδιάζοντας Μονίμως και Αφήνοντας .. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΦΩΝΟΥΣ ,τους  όποιους ..' Γερους..GEROUN..' , που θα  συνεχίζουν στην Αριθμολαγνεια τους ..
ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ & να γίνει η  ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ Ελληνικής Αριστεράς .., που μετά .., το 62 % , δεν θα της Αρκεί ..
ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ,για αυτήν την Προοπτική .., Καλή σου ! από Καρδιάς !  ΕΠΙΤΥΧΙΑ !Στέλιος Μπρατσόληςhttp://www.typospor.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα