Τα Νέα μας

Ο Συνήγορος Του Καταναλωτή ζητεί να μην κοπούν οι παροχές των ΔΕΚΟ.

Επείγουσα επιστολή προς τις εταιρείες ηλεκτρισμού, ύδρευσης και παροχής αερίου απέστειλε ο Συνήγορος του Καταναλωτή, ζητώντας από τις διοικήσεις τους να μην προχωρήσουν σε διακοπή της παροχής υπηρεσιών προς καταναλωτές που δεν έχουν πληρώσει ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς για το διάστημα που διαρκεί η τραπεζική αργία.
 

Ειδικότερα, η σχετική επιστολή απεστάλη από τον Συνήγορο του Καταναλωτή στις διοικήσεις της ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ, της ΕΥΑΘ, στην Ενωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Υδρευσης-Αποχέτευσης, καθώς και στις εταιρείες παροχής αερίου (ΕΠΑ) Αττικής, Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας.
 

Η ανεξάρτητη αρχή επισημαίνει στην επιστολή της ότι η διασφάλιση της απρόσκοπτης παροχής των κοινωφελών αγαθών και υπηρεσιών είναι πρωταρχικής σημασίας για την αξιοπρεπή, ασφαλή και υγιή διαβίωση των πολιτών-καταναλωτών, πολύ περισσότερο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητεί δε από τις διοικήσεις των ως άνω εταιρειών να μην προχωρήσουν σε διακοπή παροχής, τουλάχιστον όσο διαρκεί η τραπεζική αργία, και να ενημερώσουν σχετικώς το κοινό.

Διαβάσετε εδώ το Δελτίο  Τύπου


http://www.kathimerini.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θηλυκό.net Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Από το Blogger.
Published By Gooyaabi Templates