Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Ο Συνήγορος Του Καταναλωτή ζητεί να μην κοπούν οι παροχές των ΔΕΚΟ.

Επείγουσα επιστολή προς τις εταιρείες ηλεκτρισμού, ύδρευσης και παροχής αερίου απέστειλε ο Συνήγορος του Καταναλωτή, ζητώντας από τις διοικήσεις τους να μην προχωρήσουν σε διακοπή της παροχής υπηρεσιών προς καταναλωτές που δεν έχουν πληρώσει ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς για το διάστημα που διαρκεί η τραπεζική αργία.
 

Ειδικότερα, η σχετική επιστολή απεστάλη από τον Συνήγορο του Καταναλωτή στις διοικήσεις της ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ, της ΕΥΑΘ, στην Ενωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Υδρευσης-Αποχέτευσης, καθώς και στις εταιρείες παροχής αερίου (ΕΠΑ) Αττικής, Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας.
 

Η ανεξάρτητη αρχή επισημαίνει στην επιστολή της ότι η διασφάλιση της απρόσκοπτης παροχής των κοινωφελών αγαθών και υπηρεσιών είναι πρωταρχικής σημασίας για την αξιοπρεπή, ασφαλή και υγιή διαβίωση των πολιτών-καταναλωτών, πολύ περισσότερο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητεί δε από τις διοικήσεις των ως άνω εταιρειών να μην προχωρήσουν σε διακοπή παροχής, τουλάχιστον όσο διαρκεί η τραπεζική αργία, και να ενημερώσουν σχετικώς το κοινό.

Διαβάσετε εδώ το Δελτίο  Τύπου


http://www.kathimerini.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα