Τα Νέα μας

Μήπως ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε κρέμα ματιών;

Καθημερινά οι γυναίκες χρησιμοποιούν πολλά καλλυντικά για να δείχνουν φρέσκες, νεότερες και να κρύψουν τις μικρές ατέλειες. Ωστόσο, πολλές αποφεύγουν να την καθημερινή περιποίηση του προσώπου τους με κρέμες μέχρι να δουν την πρώτη τους ρυτίδα γύρω από τα μάτια. Οι αισθητικοί τονίζουν ότι ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για να αρχίσετε να φροντίζετε την επιδερμίδα σας. Ακόμη και οι νεαρές γυναίκες πρέπει να χρησιμοποιούν κρέμες αντιγήρανσης.

Κι αυτό διότι, μπορεί η γενετική να παίζει κυρίαρχο ρόλο στην πιθανότητα εμφάνισης των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων κάτω από τα μάτια σας, υπάρχουν όμως πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αποτρέψετε τις  ρυτίδες, ειδικά αν ξεκινήσετε νέες. Έτσι, μόνο και μόνο επειδή η μαμά σας έχει κάποιες σοβαρές ρυτίδες, αυτό δεν σημαίνει ότι είστε κι εσείς καταδικασμένες. Όταν πρόκειται για τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια, να θυμάστε πώς τα τρία βασικά πράγματα που τα επηρεάζουν είναι : το κάπνισμα, ο  ήλιος και ο ύπνος. Αν όλα αυτά τα έχετε υπό έλεγχο, δηλαδή αν δεν καπνίζετε, βάζετε αντηλιακή προστασία και κοιμάστε καλά, τότε ο χρόνος δύσκολα θα σας ακουμπήσει.

Οδηγός για κάθε ηλικία: 
Στα 20:
Ενυδατώστε τα μάτια σας με μια κρέμα που περιέχει αντιοξειδωτικά για να βοηθήσετε στη διατήρηση και προστασία της επιδερμίδας σας. Όπως πάντα, η χρήση αντηλιακής προστασίας και η αφαίρεση του μακιγιάζ, επιβάλλεται.
Στα 30:
Θα αρχίσετε να παρατηρείτε τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, στην περιοχή των ματιών. Αναζητήστε προϊόντα εμπλουτισμένα με πεπτίδια που βοηθούν στην εξομάλυνση των ρυτίδων.
Στα 40:
Σε αυτή την ηλικία χρειάζεστε κρέμες με συστατικά ισχυρότερα, που στοχεύουν σε συγκεκριμένα προβλήματα του δέρματος, όπως π.χ με ρετινόλη.http://www.sofokleousin.gr/medsin/index.1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θηλυκό.net Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Από το Blogger.
Published By Gooyaabi Templates