Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Ξεκινά το Σχέδιο Δράσης για την αντιμετώπιση της Ελονοσίας

Λίγο πριν αποχωρήσει από το Υπουργείο Υγείας λόγω των πολιτικών εξελίξεων και την προσφυγή της χώρας στις κάλπες, ο Υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής εξέδωσε Υπουργική με την οποία μπαίνει σε εφαρμογή ειδικό σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση της ελονοσίας
Η ΥΑ φέρει με θέμα  «Σχέδιο Δράσης για την αντιμετώπιση της Ελονοσίας  «ΜΕΡΟΠΗ» στόχο έχει τη διατήρηση της χώρας ελεύθερης από ελονοσία και την αποφυγή επανεγκατάστασης της νόσου στις περιοχές όπου έχει εμφανιστεί στο παρελθόν.

Το Υπουργείο θα προβεί σε συντονισμένες δράσεις, οι οποίες θα αναπτυχθούν συστηματικά μέσα στα επόμενα χρόνια τόσο σε εθνικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.
Σύμφωνα με τα επιδημιολογικά, εντομολογικά και κλιματολογικά δεδομένα των τελευταίων ετών, είναι επιτακτική η ανάγκη χάραξης εθνικής στρατηγικής και εκπόνησης ενός τέτοιου σχεδίου ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά η ελονοσία.
Για το λόγο αυτό, το Υπουργείο συγκρότησε και ομάδα εργασίας η οποία επεξεργάστηκε το σχέδιο δράσης πριν αυτό φτάσει να γίνει Υπουργική Απόφαση. Το σχέδιο ολοκληρώθηκε από την Επιτροπή για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Τροπικών Νοσημάτων και αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

http://www.sofokleousin.gr/search_resaults.html?q=%CE%91%CE%BD%CE%B8%CE%AE+%CE%91%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85&cx=partner-pub-5299683524721240%3A8770410833&cof=FORID%3A10&ie=UTF-8&sa= 
  Ανθή Αγγελοπούλουhttp://www.sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα