Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Συνεργασία του Οίκου Ναύτου με τον ΕΟΠΥΥ με σεβασμό στην διαφορετικότητα των ασφαλισμένων

Διεξοδική συζήτηση με θέμα την αναβάθμιση της συνεργασίας του ΕΟΠΥΥ με τον Οίκο Ναύτου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στον Πειραιά (γραφεία Οίκου Ναύτου) υπό την παρουσία του Υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Θοδωρή Δρίτσα.
Κατά τη διάρκεια της διευρυμένης σύσκεψης διερευνήθηκε τόσο το πεδίο όσο και τα περιθώρια της πλήρους αξιοποίησης του κτιρίου του Οίκου Ναύτου προς την κατεύθυνση μιας πιο αναβαθμισμένης συνεργασίας του με τον ΕΟΠΥΥ.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Γιώργος Γαβρίλης, ο Διοικητής της Β' Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Νίκος Καρβούνης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας κ. Σπύρος Κοκκινάκης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΥΠΟΥΝΤ κ. Γιάννης Θεοτοκάς, ο Πρόεδρος του ΝΑΤ κ. Ανδρέας Κομματάς, ο Αντιπρόεδρος του Οίκου Ναύτου κ. Αγγελος Τζίβας, ο Αρχίατρος του Οίκου Ναύτου κ. Διαμαντής Κιάσσος, ο Δήμαρχος Περάματος κ. Γιάννης Λαγουδάκης καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες των εμπλεκόμενων φορέων. Στη σύσκεψη είχαν προσκληθεί εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας και του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά οι οποίοι απέστειλαν τις απόψεις τους με επιστολές.
Στο τέλος της εκτενούς συζήτησης προσδιορίστηκαν οι απαραίτητες κινήσεις και η συνεργασία του ΝΑΤ, του Οίκου Ναύτου και της 2ης ΠΕΔΥ για την υπογραφή προγραμματικής συμφωνίας που θα οδηγήσει στην κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των ασφαλισμένων του ΝΑΤ και των αναγκών των υπηρεσιών υγείας, καθώς και των διοικητικών υπηρεσιών του ΠΕΔΥ.
Κοινή αίσθηση όλων των συμμετεχόντων στην σύσκεψη ήταν η ανάγκη υλοποίησης όλων εκείνων ενεργειών που θα κάλυπταν τις ανάγκες όλων των ασφαλισμένων σε συνδυασμό, όμως, με τον σεβασμό στην ιστορικότητα και ιδιαιτερότητα του Οίκου Ναύτου σε ο,τι αφορά τη σχέση του με τους ναυτικούς, ασφαλισμένους και συνταξιούχους.


http://www.onmed.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα