Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Καταργούνται οι εκπτώσεις φόρου από τα τεκμήρια(;)

Ξήλωμα φορολογικών ρυθμίσεων ετοιμάζεται μετά τις εκλογές. 
Πρόκειται για ρυθμίσεις που ουσιαστικά μείωσαν τον φόρο εισοδήματος για ορισμένες κατηγορίες φορολογούμενων οι οποίοι πιάνονταν στα τεκμήρια διαβίωσης. 

Ποιες είναι αυτές:
1.100 δόσεις:Αυτό στο οποίο έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με το νέο μνημόνιο είναι να επανεξεταστεί η δυνατότητα αποπληρωμής των χρεών όσων έχουν ενταχθεί στη ρύθμιση. Αυτό θα γίνει με τη θέσπιση εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων που θα έχουν σαν αποτέλεσμα είτε να μειωθεί ο αριθμός των δόσεων που έχουν επιλέξει οι οφειλέτες, είτε να απενταχθούν από τη ρύθμιση και να κληθούν να πληρώσουν άμεσα όλη την οφειλή τους.
2.Κάτοικοι εξωτερικού:Όσοι ελληνικής καταγωγής φορολογούμενοι διαμένουν μόνιμα στο εξωτερικό αλλά έκαναν το λάθος να έχουν κάποιο μικρό εισόδημα στην Ελλάδα.
3.Εκμίσθωση αγρών:Χαρακτηριστική περίπτωση ενεργοποίησης των τεκμηρίων για μηδαμινό πραγματικό εισόδημα είναι αυτή της εκμίσθωσης αγρών από τα παιδιά στους γονείς. Στην ουσία επρόκειτο για δωρεάν παραχώρηση αγρών από τους οποίους δηλωνόταν έναν εικονικό μίσθωμα. 

Ωστόσο, με τη δήλωση του μισθώματος ενεργοποιούνταν τα τεκμήρια διαβίωσης και ο φορολογούμενος καλούνταν να πληρώσουν φόρο εισοδήματος για εισόδημα που δεν εισέπραξαν ποτέ.

http://www.sofokleousin.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα