Τα Νέα μας

Άστρα-Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015.


ΚΡΙΟΣ
Αρχίζει να καθαρίζει το τοπίο στη σχέση σας και θα ανακαλύψετε όσα σας φέρνουν πιο κοντά. Μην κοινοποιήσετε τα σχέδιά σας πριν να είστε σίγουροι για την επιτυχία τους.
ΤΑΥΡΟΣ
Ασχοληθείτε με υποθέσεις που έχετε αφήσει κυριολεκτικά στην τύχη τους. Μη δώσετε αφορμές για σχόλια που μπορείτε να τα βρείτε μπροστά σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ανακαλύψτε τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά στη ζωή σας για να είστε ευτυχισμένοι. Οι αλλαγές που θα προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο, θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εκτιμήστε στο σύντροφό σας ότι σας αφήνει ανενόχλητους να ασχοληθείτε με τις προτεραιότητές σας. Καλύτερα να αναβάλετε να πάρετε αποφάσεις, γιατί και οι δυο θα λειτουργείτε κάτω από πίεση.
ΛΕΩΝ
Αν θέλετε να σας καταλαβαίνουν όσοι είναι γύρω σας, εκφραστείτε ελεύθερα και ειλικρινά. Ζητήστε βοήθεια από τους γύρω σας, για να μην πανικοβάλλεστε στην επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δείξτε ψυχραιμία, καθώς σήμερα θα εναλλάσσονται  ενθουσιασμός και απογοήτευση. Λειτουργήστε με ευγένεια και κατανόηση, στις εκρήξεις των άλλων.
ΖΥΓΟΣ
Συνδυάστε εμπειρίες από το παρελθόν και σκέψεις από το μέλλον, για να βγάλετε ότι καλύτερο για το παρόν. Επιβάλετε να επαναστατήσετε στις νέες μεθόδους που προσπαθούν να σας επιβάλουν.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένα μικρό ταξιδάκι μπορεί να συνδυάσει εργασία και ανανέωση της ερωτικής σας σχέσης. Δεν υπάρχει λόγος να σας δημιουργούν ένταση οι αλλαγές στο πρόγραμμά σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Φροντίστε να βλέπετε πιο αισιόδοξα τα πράγματα, γιατί υπάρχει φως. Πρέπει να αφήσετε περιθώρια στη ζωή σας για να γευτείτε τις χαρές της προσωπικής σας ζωής.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προωθήστε προσωπικές σας επιδιώξεις και ζητήστε ότι πραγματικά αξίζετε. Εκκαθαρίστε όλες εκείνες τις εκκρεμότητες που σας έχουν δημιουργήσει άγχος.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Διαφυλάξτε μια φιλική σας σχέση που μπορεί να σας στηρίξει ηθικά. Η παρουσία ενός ατόμου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της επαγγελματικής σας υπόθεσης.
ΙΧΘΥΣ
Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και εκείνες του συντρόφου σας. Κάποιες αναβολές που σας εκνευρίζουν μπορεί να σας βοηθήσουν να αποφύγετε κάποια λάθη.
 
http://www.virginialeousi.com/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θηλυκό.net Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Από το Blogger.
Published By Gooyaabi Templates