Τα Νέα μας

Άστρα - Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015.


ΚΡΙΟΣ
Δώστε στο ταίρι σας ασφάλεια, προστασία, ηρεμία και τρυφερότητα, αφήνοντας στην άκρη την αυταρέσκειά σας. Όσο και αν σας τρομάζει ή σας καταπιέζει η περίπλοκη σχέση σας, απελευθερώνει ένα παθιασμένο έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ 
Καλές οι συμβουλές των άλλων, αλλά πρέπει πρώτα να περνούν από διεργασίες. Να είστε πιο επιλεκτικοί στις συναναστροφές σας και να μην ανοίγεστε εύκολα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αξιοποιήστε την προσφορά αγάπης που σας δείχνουν κάποια συγκεκριμένα άτομα. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα ήσυχο και ξεκούραστο βράδυ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τη στιγμή που δεν μπορείτε δε χρειάζεται να φορτώνεστε τα βάρη των άλλων. Η προσωπική σας σχέση έχει ανάγκη ανανέωσης, γι’ αυτό  βοηθήστε τη με ένα ταξιδάκι.

ΛΕΩΝ
Η επέμβαση ενός φίλου σας θα δοκιμάσει τη συναισθηματική σας σχέση. Μην καταναλώνετε την ενέργειά σας σε εργασίες που δεν αποφέρουν ότι περιμένετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι πιέσεις που δέχεστε δημιουργούνται από εξωγενείς παράγοντες. Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική προτεραιότητα στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ
Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και μην αναλώνεστε σε πολλές υποθέσεις. Αντισταθείτε στις προκλήσεις που θα δεχθείτε από κάποια κακόβουλα άτομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να επανέλθουν προς διευθέτηση εκκρεμότητες από το παρελθόν. Χαρείτε την καθημερινότητα και μην είστε υπερβολικά ευαίσθητοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην επιτρέψετε στην κούραση που θα νιώσετε να σας αποσυντονίσει. Δείτε με καλό μάτι μια αναποδιά που θα σας τύχει, καθώς θα εμποδίσει τα χειρότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πιστέψτε στις δυνατότητές σας και προσπαθήστε να επιβάλετε τις απόψεις σας. Παραμερίστε τους φόβους σας γιατί τα διλήμματα δε βοηθούν να προχωρήσετε σε κανένα επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Για να σταθεροποιήσετε τις φιλοδοξίες σας πρέπει να έχετε αρκετή υπομονή και επιμονή. Αντισταθείτε στην καταπίεση που θα δεχθείτε από συγκεκριμένα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

ΙΧΘΥΣ
Δείτε αντικειμενικά το μέλλον σας και προγραμματίστε σωστά το χρόνο σας. Οι αλλαγές στον τρόπο έκφρασής σας θα σας βοηθήσουν στην επίλυση των οικονομικών σας υποθέσεων.

http://www.virginialeousi.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θηλυκό.net Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Από το Blogger.
Published By Gooyaabi Templates